Els regidors de Sanitat i d’Esports visiten el nou centre de vacunació al poliesportiu d’El Toscar

Els regidors de Sanitat i d’Esports visiten el nou centre de vacunació al poliesportiu d’El Toscar

L’edil de Sanitat, Mariola Galiana, ha recordat que “el pròxim dijous al matí a partir de les 08.00 hores hi haurà una jornada de portes obertes, igual que s’ha fet hui dilluns, per a aquells que no han sigut citats o que van ser avisats però no van poder acudir”


La regidora de Sanitat, Mariola Galiana, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han visitat hui el nou centre de vacunació situat al poliesportiu d’El Toscar. Aquest recinte s’ha posat hui en marxa de 8.00 a 20.00 hores per a substituir a IFA. Aquest punt té com a objectiu vacunar amb segones dosis els menors de 20 anys que es van vacunar a finals d’agost i donar una oportunitat a aquelles persones que encara no han sigut citades o que no van poder acudir quan se’ls va avisar la primera vegada.

“S’ha traslladat la vacunació massiva d’IFA al poliesportiu d’El Toscar. Al llarg de la setmana s’aniran citant nous vacunats. Demà s’immunitzaran 4.700 persones i el dimecres altres 4.600″, ha destacat Galiana. A més, la regidora ha recordat a la ciutadania que el dijous 9 de setembre al matí hi haurà una jornada de portes obertes, igual que s’ha fet hui dilluns, per a aquells que no han sigut citats o que van ser avisats però no van poder acudir.” Ho poden fer durant tots els dies, però els sanitaris sí que ens demanen que, si és possible, es concentren en eixa data de portes obertes dijous que ve, que és molt millor perquè ells puguen tindre l’organització que necessiten”, ha ressaltat la responsable de l’àrea.

Els dos regidors han volgut mostrar el seu agraïment a tots els sanitaris i a l’equip de coordinació per tot el treball realitzat amb la vacunació aquests 18 mesos. Per això, els han portat caixes de fundes per a guardar les màscares de quatre colors diferents: negre, blau, lila i rosa. Galiana ha repartit aquests obsequis entre els que hi estaven presents.