Elx y Toubabs Teams lluiten contra la desnutrició al Senegal

Elx y Toubabs Teams lluiten contra la desnutrició al Senegal

Carlos González, i l’edil de Cooperació al Desenvolupament, Mariola Galiana, reben les responsables d’una entitat que treballa per la salut i l’ocupació en un dels barris més deprimits de Sicap Mbao


L’alcalde, Carlos González, i la regidora de Cooperació al Desenvolupament, Mariola Galiana, han rebut al migdia a l’Ajuntament les responsables de l’ONGD Toubabs Teams. Concretament, la seua presidenta, Carmina Miralles; la membre i missionera de l’Ordre del Xiquet Jesús (Nicolás Barré) sor Regina Casado, i la periodista i vocal de l’associació, Mayte Vilaseca.

González i Galiana s’han interessat per la labor de Toubabs Teams a Sam Sam III, un barri deprimit de la municipalitat de Sicap Mbao, a la regió de Dakar. Els projectes consisteixen en un centre sanitari, programes per a la millora de la salut de la població, una escola de promoció femenina, formació en ebenisteria per a joves, etc. Han sigut iniciats per Casado, que porta 40 anys treballant a Àfrica, 19 d’aquests a Senegal.

A més, amb una aportació de dues ajudes d’emergència de més de 3.000 euros en total, l’Ajuntament d’Elx participa en el projecte de Toubabs Teams relatiu a la lluita contra la desnutrició a Sam Sam III, agreujada per la COVID-19