La Conselleria de Sanitat vacunarà demà a l’estadi Martínez Valero i l’alcalde anima a acudir les persones que no hagen rebut les dosis

La Conselleria de Sanitat vacunarà demà a l’estadi Martínez Valero i l’alcalde anima a acudir les persones que no hagen rebut les dosis

Carlos González destaca que aquesta jornada extraordinària es desenvoluparà de 16.00 a 19.00 hores per aprofitar l’afluència de persones amb motiu de la celebració del partit que disputarà l’Elx C.F contra el Llevant


La Conselleria de Sanitat vacunarà demà a l’estadi Martínez Valero aquelles persones que encara no s’han protegit enfront del coronavirus. L’alcalde, Carlos González, ha destacat que “aquesta jornada extraordinària de vacunació es desenvoluparà de 16.00 a 19.00 hores per aprofitar l’afluència de persones amb motiu de la celebració del partit que disputarà l’Elx C.F contra el Llevant, i permetrà facilitar l’administració de dosis sense cita prèvia a aquelles persones pendents de vacunar-se enfront de la Covid-19”.

Així mateix, el responsable de l’Equip de Govern ha assenyalat que també serà una bona oportunitat perquè els aficionats de l’Elx C.F que es desplacen a veure el partit puguen vacunar-se als voltants de l’estadi amb totes les mesures sanitàries.

Per part seua, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha destacat que “fins hui, des de Sanitat ja s’ha oferit a tot ciutadà de la Comunitat Valenciana major de 12 anys la possibilitat de vacunar-se enfront de la Covid-19 però, amb aquesta iniciativa, el que pretenem és acostar encara més la vacunació a la població, perquè tota aquella persona que per qualsevol motiu no s’haja vacunat puga fer-ho”.

Així mateix, Barceló ha indicat que “en aquests moments, el 86,13% de la població valenciana ja compta amb la pauta completa”. Per això, ha animat tots els aficionats i ciutadans que estiguen pendents de vacunar que aprofiten per a fer-ho en aquests punts de vacunació provisionals que trobaran al costat dels estadis de futbol.

D’aquesta manera, i amb el mateix objectiu, la Conselleria de Sanitat va iniciar la setmana passada la vacunació sense cita als 133 punts de vacunació massiva per a facilitar i acostar la vacunació a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, dilluns de la pròxima setmana, està prevista la vacunació de segones dosis de Moderna sense cita prèvia en horari de vesprada fins a les 20.30 h. en els cinc grans espais de vacunació: Auditori de Castelló, Ciutat de les Arts i les Ciències, Jubiocio, Ciutat de la Llum i pavelló El Toscar d’Elx.

Així mateix, en la majoria dels punts de vacunació l’horari per a vacunar-se sense cita prèvia serà el dimarts al matí i el dijous a la vesprada per a administrar la dosi de Pfizer. En la pàgina web de la Conselleria de Sanitat es poden consultar els horaris dels punts de vacunació per a la vacuna sense cita prèvia: https://coronavirus.san.gva.es/web/vacunacion/informacion-puntos-vacunacion

Fins al moment, són 4.027.118 les persones que han rebut ja una dosi de la vacuna contra el coronavirus a la Comunitat Valenciana, i 3.853.306 de persones, el 86,13% de la població vacunable, que han rebut ja la pauta completa.