La plantilla de la Policia Local es reforça amb huit nous agents

La plantilla de la Policia Local es reforça amb huit nous agents

L’alcalde, Carlos González, acompanyat per l’edil de Recursos Humans, Ramón Abad, destaca que la convivència és una prioritat per a l’Ajuntament, però que no pot aconseguir-se sense la labor desenvolupada pel cos de seguretat municipal


La plantilla de la Policia Local d’Elx es reforça amb huit nous agents. El Saló de Plens ha acollit al migdia la presa de possessió dels efectius, que han completat satisfactòriament la seua formació específica a l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE).

L’alcalde, Carlos González, acompanyat pel regidor de Recursos Humans i de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha conduït l’acte en el qual han sigut presents el cap de la força municipal, César Zaragoza, i els intendents Israel Marco i José Eugenio Medina.

“Hui és una jornada per a felicitar-vos i donar-vos l’enhorabona a cadascun de vosaltres i a les vostres famílies, perquè darrere d’aquest acte simbòlic existeix molta faena, moltes hores d’esforç, de dedicació i d’il·lusió per pertànyer a un dels millors cossos de policia local de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”, ha expressat González als nous agents.

A més de reconéixer “la vocació de servei públic del personal entrant”, el regidor il·licità ha destacat que la convivència és una prioritat de l’Ajuntament, però que aquesta no és possible sense seguretat. “Amb la vostra labor desenvolupada amb responsabilitat, la ciutadania pot viure amb tranquil·litat i exercir els drets, deures i llibertats arreplegats en la Constitució”.

Aquestes noves incorporacions formen part del pla progressiu de la Regidoria de Seguretat Ciutadana per a sumar 64 agents a la plantilla de la Policia Local en el període 2020/2021.