La Policia Local d’Elx deté un home per agredir la seua parella i els agents que van acudir en el seu auxili

La Policia Local d’Elx deté un home per agredir la seua parella i els agents que van acudir en el seu auxili

El detingut, de 46 anys, sometia la seua esposa —amb qui vivia juntament amb seus dos fills— a maltractaments i vexacions durant llarg temps


El dilluns 20 de setembre, sobre les 01.30 hores, la Policia Local d’Elx va rebre diverses trucades que alertaven sobre la presència d’un home en actitud clarament agressiva en la via pública. Després de l’avís de la Sala d’Operacions, les patrulles pròximes al lloc dels fets van acudir i, en principi, no van observar ningú al carrer, però sí crits des d’un habitatge pròxim i van ser avisats pels  testimonis des de les finestres que el sospitós havia pujat a un domicili.

Els agents van acudir immediatament a l’entrada d’aquest, els va obrir un home que es va dirigir a ells en actitud desafiadora i agressiva i van veure una dona darrere d’ell. Preguntada directament pels agents si necessitava ajuda, aquesta va respondre afirmativament, mentre la seua parella llançava una punyada al policia que es dirigia a auxiliar-la, la qual cosa va donar lloc a un forcejament. A causa de la forta resistència d’aquesta persona, que va fer sospitar la patrulla que podria trobar-se sota la influència d’alguna mena de substància estupefaent, els agents van patir lesions a conseqüència de les contínues cabotades, colzades, punyades i puntades rebudes. Finalment, el presumpte maltractador va ser reduït i immobilitzat amb l’objectiu de garantir tant la seua integritat física com la dels presents.

L’agressor vivia al domicili juntament amb la seua dona i dos fills. La víctima va manifestar que patia amenaces, agressions i insults des de feia anys, i que aquest va reaccionar de forma especialment violenta en tractar de calmar-lo quan va arribar alterat del carrer. El detingut, de 46 anys, va ser traslladat a dependències policials previ pas pel centre de salut per a valorar el seu estat, on també van ser assistits de diverses lesions i contusions els agents municipals.