La Policia Local deté un home amb antecedents per robatori durant un control al Camp d’Elx

La Policia Local deté un home amb antecedents per robatori durant un control al Camp d’Elx

Els agents van identificar tres ocupants en el vehicle, on van trobar diverses substàncies estupefaents, entre elles 10,7 grams de speed


La Policia Local va detindre el passat 2 de setembre un home amb antecedents per robatori durant un control al Camp d’Elx.

Els agents van realitzar la comprovació habitual, una vegada que es va donar l’alt al vehicle en el punt situat prop de l’ermita de San Isidro, i van observar que en aquest es trobaven tres ocupants. Seguidament, les autoritats van detectar com un d’ells tractava d’amagar alguna cosa entre la seua roba.

Posteriorment, es va confirmar que es tractava d’una bola de paper transparent que contenia 10,7 grams de speed. Una vegada inspeccionades les seues pertinences, es van trobar dos embolcalls amb marihuana, un altre amb viagra i un quart amb el que podria ser MDMA o èxtasi.

Finalitzades les comprovacions, en les quals els tres individus comptaven amb antecedents per robatori, es va detindre l’implicat per un possible delicte contra la salut pública.