La Policia Local deté un home com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a un agent de l’autoritat

La Policia Local deté un home com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a un agent de l’autoritat

L’agressor va ser identificat per consum d’alcohol a la via pública dins dels seguiments que la patrulla de la UTE estava duent a terme a la zona Doctor Sapena


La Policia Local va detindre el passat 14 de setembre un home de 45 anys d’edat per un presumpte delicte d’atemptat contra un agent de l’autoritat. Una patrulla de la Unitat Territorial (UTE), que havia sigut destinada a la zona Doctor Sapena per molèsties veïnals, va localitzar a dues persones consumint alcohol a la via pública.

Quan els agents van sol·licitar als dos implicats la seua documentació, un d’ells va mostrar una actitud alterada, va cridar i va proferir insults. Durant la presa de dades per a la seua denúncia, l’home va arremetre contra un dels policies, va intentar colpejar-lo i va ser immediatament reduït.

El presumpte agressor, que va ser traslladat a un centre de salut per a valorar el seu estat, va ser detingut posteriorment i va ser traslladat a dependències policials.