La Policia Local deté un home per un robatori amb violència en un establiment 24 hores

La Policia Local deté un home per un robatori amb violència en un establiment 24 hores

El detingut va aprofitar un descuit dels empleats per a agafar una botella d’alcohol i eixir corrent, així mateix va espentar un d’ells i el va ferir


La Policia Local d’Elx va detindre dissabte passat, 18 de setembre, a les 04.15 hores, un home de 21 anys per un presumpte robatori amb violència d’una botella d’alcohol en un local 24 hores a l’avinguda d’Alacant. L’autor va tractar d’aprofitar el descuit d’un dels empleats que es trobava fora local. Quan aquest va intentar bloquejar-li el pas perquè no es donara a la fugida, va rebre una forta espenta que li va produir una ferida sagnant.

Els agents van rebre una trucada als voltants del carrer Fra Pere Balaguer, que denunciava que s’havia produït la retenció a la via pública del presumpte autor dels fets. Allí van trobar un grup de persones, una de les quals es va identificar com a empleat de l’activitat. El treballador va relatar als policies allò que havia succeït i va descriure que una tercera persona va agafar el jove a uns metres de distància durant la fugida i va ajudar a retindre’l fins a l’arribada d’ell mateix i dels testimonis pròxims.

Els agents van detectar que l’autor va intentar ocultar al tub d’escapament d’un vehicle una bossa amb estupefaents

La Brigada Nocturna va poder apreciar amb claredat la lesió de la víctima després de ser espentada en el transcurs de la fugida. Els agents van ser advertits que, durant l’espera, l’implicat havia intentat ocultar alguna cosa al tub d’escapament d’un vehicle estacionat. Els efectius policials van localitzar a l’interior del tub una bossa amb 25,6 grams d’una substància estupefaent de color blanc, probablement cocaïna. L’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.