La Policia Local recupera diversos objectes sostrets en una nau i identifica els presumptes autors del robatori

La Policia Local recupera diversos objectes sostrets en una nau i identifica els presumptes autors del robatori

Un veí va alertar la policia de l’entrada de dos individus al local després de trencar la tanca d’accés


La Policia Local d’Elx ha recuperat diversos objectes sostrets en una nau situada a Atzavares i ha identificat els presumptes autors del robatori. El succés es va produir el passat 12 de setembre, minuts previs a l’avís veïnal que advertia de la presència de dos individus a l’interior d’una nau.

Pel que sembla, els implicats haurien trencat la tanca d’accés. Una dotació policial de la Unitat Territorial, que es trobava pels voltants, va poder interceptar els dos individus quan es dirigien al nucli urbà traslladant diversos objectes en una manta.

Finalment, els agents van intervindre els objectes sostrets, van identificar els presumptes autors del robatori i els van traslladar a dependències policials.