La Regidoria de Participació Ciutadana i l’Associació Veïnal Raval Nou organitzen una jornada literària de les obres guanyadores del certamen de relats curts “Raval d’Elx”

La Regidoria de Participació Ciutadana i l’Associació Veïnal Raval Nou organitzen una jornada literària de les obres guanyadores del certamen de relats curts “Raval d’Elx”

L’acte tindrà lloc aquest divendres, 24 de setembre, al Centre Cívic Candalix de 18.00 a 20.00 hores fins a completar aforament i compta amb totes les mesures enfront de la Covid-19


La Regidoria de Participació Ciutadana, en col·laboració amb l’Associació Veïnal Raval Nou i carrers adjacents, ha organitzat per a aquest divendres, 24 de setembre, una jornada literària de les obres guanyadores del certamen de relats curts “Raval d’Elx” que tindrà lloc al Centre Cívic Candalix de 18.00 a 20.00 hores. Segons ha destacat l’edil de l’àrea, Puri Vives, “l’assistència a aquest esdeveniment és lliure fins a completar aforament i es respectaran totes les mesures sanitàries que marca el protocol Covid-19”.

L’acte, que consistirà en la lectura dels relats guanyadors per part dels autors i autores, comptarà, a més, amb l’assistència del jurat.

L’edil de l’àrea, Puri Vives, anima la ciutadania a assistir a aquesta trobada, manifesta el seu compromís amb el desenvolupament d’aquest concurs i garanteix la continuïtat d’aquest

Així mateix, es lliurarà un recopilatori dels certàmens literaris dels relats curts ‘Raval d’Elx 2017-2021’ als guanyadors del concurs d’enguany. Els premiats han sigut distingits dins de les modalitats d’ ‘Adults’, ‘Sèniors’ i ‘Infantil’.

La regidora ha animat la ciutadania a assistir a aquesta trobada, ha manifestat el seu compromís amb el desenvolupament d’aquest certamen i ha garantit la continuïtat d’aquest; així mateix, les bases es milloraran i s’adaptaran a les noves circumstàncies. “És molt important que existisquen aquest tipus de certàmens que tenen com a objectiu premiar i donar visibilitat als nostres escriptors perquè siguen coneguts i reconeguts en aquesta ciutat”, ha puntualitzat Vives.