La Regidoria d’Esports posa en marxa els programes de manteniment esportiu “EnForma” i d’activitats aquàtiques

La Regidoria d’Esports posa en marxa els programes de manteniment esportiu “EnForma” i d’activitats aquàtiques

L’edil de l’àrea, Vicente Alberola, ha destacat que la inscripció d’ambdues activitats començarà aquest dijous 16 a través de la web de l’Ajuntament d’Elx i que els cursos estaran vigents fins a desembre de 2021, tot i que poden ser modificats en funció de la demanda i l’acceptació dels usuaris


El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha presentat aquest matí l’inici dels programes “EnForma” i d’activitats aquàtiques. L’edil ha destacat que això suposa la posada en marxa de les dues iniciatives de manteniment esportiu més importants que realitza l’Ajuntament d’Elx al llarg de tota la temporada, i que la inscripció a ambdues activitats estarà disponible des d’aquest dijous 16 de setembre a les 10.00 hores del matí en la web elche.es a través de la gestió d’usuaris de l’apartat d’Esports.

El programa “EnForma” es tracta d’una iniciativa que comprén activitats relacionades amb la gimnàstica de manteniment. A banda dels exercicis ja existents, s’han incorporat pilates, ball i entrenament funcional amb diversos tipus de circuits o treball de força. Una altra novetat és que s’ampliaran horaris a la vesprada en instal·lacions esportives cobertes i descobertes. “L’objectiu és intentar arribar al màxim públic possible dins de la nostra ciutat. Evidentment, hem de tindre en compte les restriccions que existeixen encara en l’actualitat, quant a màscares, vestuaris i espai. Totes eixes qüestions les solucionarem i posarem en marxa el programa”, ha ressaltat Alberola.

El curs “EnForma” disposarà de 1.525 places per trimestre. Els preus són de 10,65€ en la modalitat mensual i 31,95€ en la trimestral. Aquesta programació estarà vigent fins a desembre de 2021 i pot ser ampliada en funció de la demanda i acceptació dels usuaris.

Pel que fa al programa d’activitats aquàtiques, s’oferiran 616 places dividides entre el Pla, Carrús, Toscar, Isabel Fernández i Esperanza Lag. Les accions compreses dins d’aquesta iniciativa són aiguagim, que són exercicis aeròbics al ritme de la música; condicionament físic dins i fora de l’aigua; salut i tercera edat, que són activitats dirigides a majors de 65 anys consisteixen en el desenvolupament de la psicomotricitat i l’habilitat aquàtica; i natació i fitnes, que es tracta de perfeccionament d’estils de natació o exercicis físics dins i fora de l’aigua, entre altres.