L’Ajuntament d’Elx condemna l’últim assassinat masclista a La Vila Joiosa

L’Ajuntament d’Elx condemna l’últim assassinat masclista a La Vila Joiosa

L’alcalde d’Elx, Carlos González, el conseller de Política Territorial, Arcadi España, i membres de la Corporació Municipal han expressat la seua repulsa amb un minut de silenci


L’alcalde d’Elx, Carlos González, el conseller de Política Territorial, Arcadi España, i membres de la Corporació Municipal han condemnat aquest matí l’últim assassinat masclista que ha tingut lloc a la localitat de La Vila Joiosa.

El minut de silenci s’ha produït aquest matí a la plaça de Baix. Tal com ha declarat Carlos González durant l’acte, “estem de nou davant un fet terrible i lamentem profundament el dolor causat als familiars i amics de la víctima. Hem de continuar lluitant amb fermesa contra la violència de gènere i la societat, en el seu conjunt, ha de fer un esforç liderat per les administracions públiques per a erradicar aquest terrorisme masclista que té unes conseqüències dramàtiques”. L’alcalde considera que en aquesta lluita és necessari millorar els instruments que hi ha al servei de les administracions públiques per a acabar amb “aquesta terrible manifestació de violència”.

“És una tragèdia que no deixa de colpejar-nos, però el que no ha de fer, en cap cas, és adormir-nos; no podem acostumar-nos a aquest terrorisme masclista”, ha assenyalat Arcadi España, que ha afegit que “hem de continuar conscienciant-nos tots i actuant contra aquesta tragèdia”.