L’Ajuntament d’Elx amplia el Cementeri Nou amb la construcció de 105 nous nínxols

L’Ajuntament d’Elx amplia el Cementeri Nou amb la construcció de 105 nous nínxols

El regidor de Cementeris, Héctor Díez, visita els treballs que s’estan duent a terme al cementeri amb una inversió de 75.000 euros i detalla que, juntament amb aquesta actuació, s’han renovat les pèrgoles de les places i s’ha millorat l’accessibilitat


El regidor de Cementeris, Héctor Díez, ha visitat aquest matí el Cementeri Nou, on actualment s’estan duent a terme les obres de construcció de 105 nous nínxols, repartits en sis grups de 15, amb la finalitat d’ampliar els espais disponibles. L’edil ha informat que els treballs, que s’estan escometent a les illes G i E, han suposat una inversió de 75.000 euros i ha detallat que, juntament amb aquesta actuació, s’han renovat les pèrgoles de les places que estaven en mal estat i s’han instal·lat prop de 50 passamans a les escales per a facilitar els accessos a les diferents zones enjardinades del fossar.

Díez ha assenyalat que “també s’està treballant en la construcció de 350 nínxols més que eixiran a licitació abans que finalitze 2021 amb el propòsit de continuar garantint l’oferta de nínxols als ciutadans”.

L’edil fa una crida a la població perquè contacte amb la Regidoria a través del 010 amb la finalitat d’actualitzar les dades dels nínxols que estan a punt de caducar

D’altra banda, en els últims anys estan finalitzant moltes de les concessions que,  en el seu moment, es van contractar a 99 i 75 anys. Per aquest motiu, l’edil ha fet una crida a la població perquè contacte amb la Regidoria a través del número de telèfon 010 perquè els afectats puguen actualitzar les dades dels nínxols que estan a punt de caducar i veure la possibilitat d’ampliar eixes concessions o realitzar qualsevol altre tipus de gestió.