L’Ajuntament d’Elx rep el Premi d’Honor en la I Jornada d’Educació Financera

L’Ajuntament d’Elx rep el Premi d’Honor en la I Jornada d’Educació Financera

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, recull aquest cap de setmana el Premi d’Honor de Club de Talents, l’entitat organitzadora, en representació de Carlos González i l’Ajuntament d’Elx.


El Centre de Congressos d’Elx va acollir el passat cap de setmana la I Jornada d’Educació Financera per a famílies. En aquest esdeveniment s’ha parlat de temes com l’eliminació del deute, la inversió en actius digitals, financers i immobiliaris i la gestió de criptomonedas, entre altres temes, i sempre amb un enfocament orientat a l’economia familiar.

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, que va recollir el Premi d’Honor en el lliurament de premis del Club de Talents en representació de l’alcalde d’Elx Carlos González, va valorar aquesta jornada “com una iniciativa clau i extremadament útil per a qualsevol emprenedor il·licità”. Per la seua part,  l’organitzador d’aquesta, Alejandro Gris, ha dit que “aquest esdeveniment s’ha fet amb l’objectiu d’ensenyar educació financera a les famílies d’Elx, de fer networking i d’ajudar els col·lectius vulnerables”.

L’esdeveniment ha estat a càrrec de nou experts del sector, sis dels quals són il·licitans. Celia Rubio, experta en finances locals i un dels noms més destacats, per la seua part, ha dit que “l’objectiu que ens hem plantejat ací és ensenyar claus per a millorar les finances personals dels assistents, cosa que és imprescindible per a poder gestionar millor els nostres diners”.

Una vegada acabades les ponències, es va procedir al lliurament de premis E- Talenters del Club de Talents, entitat organitzadora, i l’esdeveniment va finalitzar amb una taula redona entre alguns dels experts, que van fer networking amb els participants.

Tot allò recaptat durant la jornada per part de les empreses patrocinadores i ponents s’ha destinat a parts iguals al dispositiu d’emergències alimentària municipal, canalitzat en l’Associació “Consciencia’t” i a l’asil de Sant Josep per als ancians de la ciutat.