L’Ajuntament rellança i modernitza l’empresa pública Espais Verds

L’Ajuntament rellança i modernitza l’empresa pública Espais Verds

L’alcalde, Carlos González, el regidor d’Espai Públic, Héctor Díez, i el nou gerent, Juan Francisco Burló, estableixen com a principals objectius la modernització, la millora de l’eficiència i l’augment de la visibilitat de l’entitat pública que manté les zones verdes de Carrús


Rellançar l’activitat de l’empresa municipal Espais Verds, augmentar la seua eficiència i millorar la seua visibilitat a través de la modernització dels seus mitjans, del seu departament de Recursos Humans i del d’administració han sigut els grans objectius fixats a la primera reunió del nou curs entre Carlos González, alcalde i president de l’empresa pública municipal i del seu consell d’administració, Héctor Díez, edil d’Espai Públic, i Juan Francisco Burló, nou gerent.

“El que pretenem aconseguir amb aquesta línia d’actuació és, a més de continuar atenent les zones on actualment prestem servei que, en el futur, Espais Verds puga ampliar el seu objecte social i puga treballar per a més empreses a banda de l’Ajuntament“, assenyala Héctor Díez, que veu en el compliment d’aquestes línies d’actuació la fórmula perquè l’empresa continue creixent i mantenint la qualitat del servei.

Espais Verds, que s’encarrega del manteniment de les zones verdes de Carrús i de l’avinguda de Novelda, celebrarà en les pròximes setmanes el primer consell d’administració de la nova gerència.