L’alcalde assegura que la ubicació del Centre d’Envelliment al costat d’IFA donarà pes institucional al sud de la Comunitat Valenciana

L’alcalde assegura que la ubicació del Centre d’Envelliment al costat d’IFA donarà pes institucional al sud de la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar a les Corts Valencianes que l’organisme que investigarà per a millorar les condicions de vida per la longevitat s’instal·larà en un polígon digital a l’entorn de la Institució Firal Alacantina


Descentralitzar projectes estratègics a zones de gran projecció com l’entorn d’IFA i de l’aeroport internacional és positiu per al conjunt de la província d’Alacant, de la Comunitat Valenciana i, per descomptat, per a la nostra ciutat”, ha assenyalat l’alcalde d’Elx, Carlos González, en relació amb la ubicació a l’entorn de la Institució Firal Alacantina (IFA) del Centre d’Envelliment.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va anunciar dilluns passat a les Corts Valencianes, en el marc del debat de política general, que aquest organisme, que investigarà per a millorar les condicions de vida per la longevitat, s’instal·larà en un polígon digital al costat de l’IFA i l’aeroport d’Alacant-Elx “Miguel Hernández”.

Aquesta decisió, assegura el regidor il·licità, “donarà pes institucional al sud de la Comunitat Valenciana i la reequilibrarà institucionalment. És una decisió enormement positiva, que celebrem, i suposa un notable canvi, ja que es passa d’una visió centralista a una altra que suposa la pluralitat de centralitats que està impulsant el Govern del Botànic”.

“Oferim tota la col·laboració institucional per a afavorir que aquest projecte es faça realitat. Estem contents amb una decisió que és positiva per als interessos de la nostra ciutat perquè potencia una àrea compresa entre Torrellano, el Parc Empresarial, l’IFA i l’aeroport, que és una zona de creixement, amb un potencial immens i el desenvolupament del qual és positiu per al conjunt de la província d’Alacant, cosa que hem de celebrar”, ha assenyalat Carlos González.