L’alcalde convoca els portaveus dels grups de l’oposició per a dialogar sobre els assumptes rellevants del nou curs polític

L’alcalde convoca els portaveus dels grups de l’oposició per a dialogar sobre els assumptes rellevants del nou curs polític

Carlos González abordarà amb els representants de PP, Vox, Ciutadans i el regidor No Adscrit el nou pressupost, el Reglament Orgànic de la Corporació o els fons europeus


 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha convocat per al dijous, dia 16, els portaveus dels diferents grups de l’oposició (PP, Vox, Ciutadans i Regidor No Adscrit) amb la finalitat d’abordar els temes rellevants per a la ciutat en el nou curs polític, com ara els pressupostos municipals, el Reglament Orgànic de la Corporació o els fons europeus.

El responsable de l’Equip de Govern ha indicat que s’entrevistarà al llarg de la vesprada amb cadascun dels representants dels partits “per a obrir un període de treball basat en el diàleg i la participació, a més de rebaixar la tensió política, cosa que, sens dubte, redundarà en benefici de tota la ciutadania”.

Carlos González ha destacat la importància d’escoltar els representants de l’oposició en un moment en què el Govern Municipal està desenvolupant “importants projectes de transformació i modernització de la ciutat i de les pedanies que contribuiran a impulsar la recuperació econòmica i l’ocupació”.