L’alcalde d’Elx i la regidora d’Universitats assisteixen a l’obertura del curs de la UA

L’alcalde d’Elx i la regidora d’Universitats assisteixen a l’obertura del curs de la UA

La rectora Amparo Navarro inicia el seu primer curs al capdavant de la institució acadèmica alacantina


Arranca l’any acadèmic a la Universitat d’Alacant (UA). L’alcalde d’Elx, Carlos González; la regidora d’Universitats de l’Ajuntament il·licità, María José Martínez; el rector de la Miguel Hernández (UMH), Juan José Ruiz, així com altres autoritats polítiques, educatives, socials i castrenses de la província, s’han donat cita al migdia en la solemne cerimònia d’obertura del curs, al paranimf de la institució alacantina.

En l’acte, la comitiva il·licitana ha saludat Amparo Navarro, que inicia la seua labor al capdavant de la UA. González ha felicitat la magnífica rectora per la seua estrena en el càrrec i ha destacat una trajectòria que l’ha portada a fer història com la primera dona a dirigir el centre universitari de la ciutat veïna.

En el discurs d’inauguració del curs 2021/2022, Navarro ha reclamat que es dedique el 1,5% del PIB a les universitats i ha assegurat que la UA sempre estarà al costat de la reivindicació d’un finançament just per a la Comunitat Valenciana. A més, s’ha felicitat per la recuperació de la presencialitat a les aules i ha fet una crida a extremar les precaucions i també a la vacunació a aquells que no ho hagen fet encara.