L’alcalde inaugura el curs dels rotaris a Elx i exposa els grans projectes de transformació i modernització de la ciutat

L’alcalde inaugura el curs dels rotaris a Elx i exposa els grans projectes de transformació i modernització de la ciutat

El regidor il·licità, Carlos González, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, es reuneixen amb el Rotary Club Elx a l’Hort del Cura per a abordar l’actualitat municipal


El nou curs del Rotary Club Elx, sota la presidència de Francisco José Soler Obrero, va arrancar ahir a l’Hort del Cura amb la presència de l’alcalde, Carlos González, i del regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina. Una trobada que sol ser tradicional i que serveix per a alçar el teló a un any al llarg del qual els rotaris il·licitans tenen previst dur a terme diverses activitats.

En aquesta ocasió, l’alcalde va traslladar al club rotari els grans projectes de transformació i modernització de la ciutat en un any que considera que serà fonamental per a Elx, sobretot amb l’arribada dels fons europeus de recuperació. Carlos González va destacar que part dels fons serviran per a consolidar els projectes de mobilitat sostenible en els quals s’està treballant. De la mateixa manera, va fer un ampli repàs d’actuacions que estan en marxa com el nou institut Periodista Vicente Verdú, la renovació urbana del barri de Sant Antoni o el Campus Tecnològic, i d’aquelles que espera que es continuen concretant en els pròxims mesos com el ‘learning factory’ de l’antic edifici de Correus.

González fa un ampli repàs d’actuacions que estan en marxa com el nou institut Periodista Vicente Verdú, la renovació urbana del barri de Sant Antoni o el Campus Tecnològic

Per part seua, els membres del club rotari van tindre l’oportunitat de posar sobre la taula assumptes com la necessitat de més habitatge social a Elx, la situació del Mercat Central o del futur Palau de Congressos, cosa que va permetre obrir un interessant debat en el qual l’alcalde va aportar la seua visió de cadascun dels temes.