Les festes de l’Altet arranquen amb actes i espectacles adaptats a l’actual situació per la pandèmia del coronavirus

Les festes de l’Altet arranquen amb actes i espectacles adaptats a l’actual situació per la pandèmia del coronavirus

Les actuacions, que comencen demà, 25 de setembre, i finalitzen el 4 d’octubre, estan destinades a tota mena de públics i abasten diferents estils


La regidora de Festes, Mariola Galiana, juntament amb el president de la Comissió de Festes de l’Altet, Jaime Gadea, ha presentat els actes i les actuacions musicals que han sigut programats amb motiu de les Festes de l’Altet en honor al seu patró Sant Francesc d’Assís.

Mariola Galiana ha destacat que “s’ha fet un important esforç conjunt entre la Comissió de Festes i la Regidoria per a oferir les veïnes i els veïns de l’Altet una programació de gran qualitat que els permeta reviure els moments d’alegria i convivència que cada any ens porten les festes en honor a Sant Francesc, però adaptats a les limitacions imposades per la pandèmia”.

L’edil ha assenyalat el fet que “s’ha tingut especial cura per a poder comptar amb actuacions destinades a tota mena de públics, des de l’infantil fins al de més edat, abastant tot tipus d’estils”.

Per part seua, el president de la Comissió de Festes de l’Altet, Jaime Gadea, ha convidat totes les veïnes i veïns a sumar-se a les activitats programades en honor a Sant Francesc i ha apel·lat a la prudència de totes i tots per a complir amb la normativa sanitària i així poder gaudir d’unes festes segures.

L’edil de l’àrea, Mariola Galiana, destaca “l’important esforç realitzat entre la Comissió de Festes i la Regidoria, per a oferir una programació de qualitat que permeta reviure els moments d’alegria i convivència que cada any ofereixen les festes en honor a Sant Francesc d’Assís”

Les activitats començaran el dissabte 25 de setembre amb l’actuació del còmic comandant Lara al col·legi Rodolfo Tomás Samper. La programació continuarà el divendres 1 d’octubre a les 22.00 hores a la plaça Major de l’Altet, amb l’espectacle Cachondeo Show, en el qual participaran l’humorista Carlos Luna i el cantant Vicente Seguí, guanyador de la tercera edició d’Operación Triunfo, que realitzarà un tribut a les cançons de Nino Bravo.

El dia següent, en el mateix lloc i a les 18.00 hores es podrà gaudir d’una sessió de tardeo indie amb l’actuació del grup Indie Warhol, que realitzarà un tribut als millors grups i temes de l’indie nacional. Aquest mateix dia, a les 22.00 hores prendrà el relleu el grup Los Vinilos, que realitzarà un homenatge a les millors cançons dels anys 80.

El públic infantil serà el protagonista de les activitats del matí del diumenge 3 d’octubre amb l’actuació Titirilandia se congela, que se celebrarà a les 11.30 hores a la plaça Major. A la vesprada del diumenge, i en el mateix lloc, es podrà gaudir del concert oferit per la Banda de Música de la Marina.

Els actes finalitzaran el dilluns 4 d’octubre, Festa de Sant Francesc d’Assís, amb la missa en el seu honor que se celebrarà a l’ermita a les 19.30 hores, amb aforament limitat. La Cohetá, que es llançarà les 22.00 hores, posarà el punt final a les festes de 2021.

La regidora de Festes ha destacat que per a accedir a totes les actuacions serà necessari disposar d’entrada. Les actuacions dels dies 1, 2 i 3 seran gratuïtes fins a completar aforament. Les entrades seran distribuïdes per la Comissió de Festes de l’Altet amb horari de 20.30 a 21.30 hores, de dilluns a divendres, en les oficines municipals de la plaça Major de l’Altet.

Per a accedir al recinte dels concerts serà obligatori l’ús de màscara, la desinfecció de mans i la presa de temperatura. Les persones que presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 no podran accedir al recinte.