Operaris del servei de neteja retiren de la platja de l’Altet una balena morta de prop de huit tones

Operaris del servei de neteja retiren de la platja de l’Altet una balena morta de prop de huit tones

L’edil de Neteja, Héctor Díez, explica que s’ha donat avís a la Guàrdia Civil i a l’Institut Oceanogràfic perquè duguen a terme totes les comprovacions i estudis pertinents


Operaris del servei municipal de neteja, UTE Elx, han procedit aquest matí a la retirada del cos d’una balena de prop de huit tones que ha aparegut a la platja de l’Altet.

Així ho ha explicat l’edil de Neteja, Héctor Díez, que ha aclarit que el cadàver del cetaci, en avançat estat de descomposició, probablement haja sigut arrossegat fins al litoral il·licità pels corrents marins.

“Immediatament s’ha avisat a la Guàrdia Civil, així com a l’Institut Oceanogràfic perquè puguen dur a terme totes les comprovacions que requerisquen”, ha assenyalat el regidor, que ha afegit que “una vegada realitzats els estudis pertinents, i després d’obtindre els permisos oportuns, el servei de neteja retirarà l’exemplar i el portarà a un gestor autoritzat per a la seua correcta gestió”.