Carlos González: “La Unitat de Vigilància Rural de la Policia Local estarà patrullant per les pedanies aquest mes”

Carlos González: “La Unitat de Vigilància Rural de la Policia Local estarà patrullant per les pedanies aquest mes”

L’alcalde i els regidors de Seguretat i de Pedanies informen Veïns en Alerta sobre l’ampliació de la plantilla amb 34 agents i sobre la immediata posada en marxa del nou servei durant una reunió mantinguda aquesta vesprada a l’Ajuntament


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha informat aquesta vesprada la plataforma Veïns en Alerta de la immediata creació de la Unitat de Vigilància Rural de la Policia Local durant una reunió que s’ha celebrat a l’Ajuntament, en la qual també han participat els regidors de Seguretat, Ramón Abad, i de Pedanies, Vicente Alberola.

La creació d’aquesta Unitat serà possible amb el recent reforç de la plantilla de la Policia Local amb 34 nous agents, tal com ha explicat el responsable de l’Equip de Govern als membres de la plataforma que han participat en la trobada.

Aquest mes d’octubre la nova unitat de la Policia Local estarà patrullant pel Camp d’Elx. Estem convençuts que aquest treball específic, unit al ja realitzat per la Policia Nacional i per la Guàrdia Civil, a més de la imprescindible col·laboració ciutadana, servirà per a millorar la seguretat a les pedanies”, ha assenyalat Carlos González.

“La reunió mantinguda amb Veïns en Alerta ha sigut molt fructífera i té com a objectiu fonamental que treballem junts per la seguretat al Camp d’Elx, a les nostres pedanies”, ha manifestat el regidor il·licità.