La Fireta del Camp d’Elx torna i supera els 21.000 assistents

La Fireta del Camp d’Elx torna i supera els 21.000 assistents

El regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, ha destacat la gran afluència d’il·licitans i il·licitanes a la Fireta, que han tornat a mostrar el gran interés que tenen pel Camp d’Elx


El passeig de l’Estació ha tornat a ser punt de trobada de la ciutadania il·licitana amb motiu de la celebració de la Fireta del Camp d’Elx, que organitza la Regidoria de Desenvolupament Rural. La seua dècima edició ha tingut un èxit absolut d’assistència de públic amb més de 21.000 assistents durant tot el cap de setmana, la qual cosa ha sigut valorada pel regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, com “una mostra de la importància que té el Camp d’Elx per a tot el poble il·licità, que ha mostrat el gran interés que té per conéixer tot el que el medi rural il·licità pot oferir-nos quant a alimentació, artesania, tradicions i cultura”.

Sànchez ha destacat també que “recuperar, després de l’obligada aturada pandèmica de 2020, la celebració de la Fireta suposa un motiu més en el camí per a aconseguir la normalitat que tant desitgem tots”. Sànchez ha agraït la participació a totes les entitats agràries que han mostrat en els seus estands el dia a dia del medi rural il·licità a totes les persones que els han visitats.

S’han celebrat tallers dirigits al públic infantil, exposicions, exhibicions de grimpa de palmera i concursos, entre altres activitats. El ja tradicional concurs de pelar magrana que organitza la DO Granada Mollar d’Elx juntament amb ASAJA-AMFAR i amb la Comunitat de Llauradors o el de la Granada Ideal que organitza també la DO Granada Mollar d’Elx juntament amb la Unió de Llauradors i Ramaders. L’Associació de Belles Arts, per la seua part, ha celebrat el concurs de pintura del Camp d’Elx. Enguany, com a novetat, l’Associació de Productors de Dàtils d’Elx ha realitzat dos showcookings en els quals el dàtil era el producte estrela. Paral·lelament, s’ha celebrat la “XVI Trobada Nacional de Boixets i altres Artesanies” en el qual han participat prop de 300 artesanes i artesans de tot l’Estat.

Conjuntament amb les anteriors entitats, han participat també la Comunitat de Regants de Carrissals, ADR, la Universitat Miguel Hernández i el Museu de Puçol, en total, una participació de 24 expositors entre entitats i venedors.