L’equip de Projecte Puçol entrega a l’alcalde el seu nou llibre sobre les bones pràctiques en la gestió del patrimoni

L’equip de Projecte Puçol entrega a l’alcalde el seu nou llibre sobre les bones pràctiques en la gestió del patrimoni

El responsable de l’Equip de Govern, Carlos González, i la regidora de Cultura, Marga Antón, reben a Alcaldia el director, Rafael Martínez, la directora del col·legi de Puçol, Isabel Picó, i el president de l’Associació Museu Escolar de Puçol, José Mora


L’equip de Projecte Puçol, format per, entre altres persones, el director, Rafael Martínez, la directora del col·legi de Puçol, Isabel Picó, i el president de l’Associació Museu Escolar de Puçol, José Mora, ha entregat aquest matí a l’alcalde d’Elx, Carlos González, i a la regidora de Cultura, Marga Antón, un llibre sobre les bones pràctiques en la gestió del patrimoni que recull les actes de la Trobada de Patrimoni Mundial que es va celebrar a Elx a l’octubre de 2019, amb motiu del desé aniversari del reconeixement UNESCO del Projecte Educatiu Museístic de Puçol, a la qual van assistir representants del Ministeri de Cultura i Esport, de l’Institut de Patrimoni Cultural Immaterial, així com tots els patrimonis valencians i els altres dos espanyols inclosos en el Registre de Bones Pràctiques de la UNESCO.

Dos anys més tard, Projecte Puçol trau a la llum aquesta publicació amb la subvenció de la Diputació d’Alacant de 3.469 euros on apareixen reflectides les intervencions dels ponents que van parlar sobre la salva guarda i la gestió patrimonial en aquesta trobada.