Noves actuacions per a millorar la seguretat de ciclistes i de vianants al carril bici de l’entorn de la UMHE

Noves actuacions per a millorar la seguretat de ciclistes i de vianants al carril bici de l’entorn de la UMHE

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, explica que s’està actuant en un tram de més d’un quilòmetre amb labors de repintat, de creació de rebaixos i d’augment de la separació entre el pas del vianant i del ciclista

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, acompanyada per tècnics municipals, ha visitat aquest matí les obres de millora del carril bici que, des del seu departament, s’estan duent a terme a l’entorn de l’avinguda de la Universitat i de l’avinguda de la UNESCO, “amb la finalitat de millorar la seguretat dels ciclistes i també dels vianants”.

Així ho ha anunciat Díez, que ha explicat que el que s’està duent a terme són actuacions de repintat en diversos trams, de creació de nous rebaixos per a millorar l’accessibilitat de les bicicletes, d’implementació de major separació entre el pas del vianant i el pas del ciclista… “En definitiva, treballs per a millorar la seguretat del ciclista en aquesta infraestructura que discorre al llarg de 1.160 metres i que estem posant a la disposició de la ciutadania perquè en el seu dia a dia opte per utilitzar la bicicleta en els seus desplaçaments quotidians”.

La responsable municipal de l’àrea de Mobilitat ha informat que “ara estem treballant en nous trams que ens porten a generar noves connexions ciclistes i a ampliar aquesta infraestructura que es desenvolupa al voltant del nucli urbà. Aquest que hui visitem és un tram fonamental utilitzat per moltíssimes persones diàriament perquè, precisament, el que fa és connectar amb punts d’interés de la ciutat”.

Esther Díez ha indicat que s’està completant el tram del carril bici davant de l’IES Misteri d’Elx i que també es durà a terme el repintat del carril bici que discorre per l’interior de les rotondes que, en col·laboració amb la Diputació, es van fer en l’anterior legislatura. D’altra banda, la regidora ha dit que en els pròxims mesos es duran a terme treballs per a reforçar amb separació física en aquestes rotondes de circulació.