Pablo Antonio Álvarez, a.k.a. Gio, vencedor d’una nova edició de la Batalla de Galls B-Battle a L’Escorxador

Pablo Antonio Álvarez, a.k.a. Gio, vencedor d’una nova edició de la Batalla de Galls B-Battle a L’Escorxador

La regidora de Joventut, Marga Antón, va entregar els premis als guanyadors d’aquest certamen i els va traslladar la seua intenció de continuar donant suport a l’art urbà, com és el cas del hip-hop


Dissabte passat, es va celebrar al CCCE L’Escorxador, la final de la Batalla de Galls B-Battle. Es va dur a terme amb 24 participants, tant il·licitans com d’altres localitats, tots joves involucrats en el món del hip-hop, un art urbà cada vegada més arrelat entre la població.

A l’esdeveniment va assistir la regidora de Joventut, Marga Antón, que va entregar els premis als guanyadors, i va felicitar tots els participants per la seua involucració. A més, va animar tots els assistents a continuar amb eixa experiència i els va recordar que, des de la Regidoria de Joventut, els brindarien els recursos i les eines que necessitaren perquè continuen amb la seua evolució en l’art urbà del hip-hop.

L’edil de l’àrea va voler destacar també l’excel·lent organització i el comportament de tots els joves, tant dels participants com dels assistents a l’esdeveniment, i que, gràcies a això, l’activitat es va desenvolupar de manera exemplar.

La final va comptar amb un jurat, compost per: Carlos Torres Huertas, Ismael Fernández Morales i Francisco Mascaros Ballester, tres rapers experts del hip-hop. També va comptar amb Gabriel Miras Bräuer; el speaker que va amenitzar l’esdeveniment, i la selecció musical de les bases va ser a càrrec de Miguel Bernabeu López, a.k.a. DLD.

Els 24 participants, a través de les seues rimes i els seus ritmes improvisats, van haver d’esforçar-se en cada batalla per a arribar a la final, on es van conéixer els 3 guanyadors:

Primer lloc: Pablo Antonio Álvarez Gio, a.k.a. Gio

Segon lloc: Miguel Ángel Campos Camacho, a.k.a. Car2

Tercer lloc: Mario Segura Picó, a.k.a. Zoin

Aquestes batalles es realitzen durant tot l’any, a través de les crides de convocatòria espontània en espais públics de la ciutat, tant en parcs com en les escales davall del pont d’Altamira, lloc de trobada d’aquest grup de joves i lloc de referència.