Una delegació georgiana s’interessa pel model de gestió del Parc Empresarial de Torrellano

Una delegació georgiana s’interessa pel model de gestió del Parc Empresarial de Torrellano

L’alcalde, Carlos González i la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, han rebut a Alcaldia el ministre de Diàspores del Ministeri d’Afers exteriors de Geòrgia, Vladimer Konstantinidi


 

Una delegació de govern de Geòrgia ha visitat Elx aquesta setmana amb la finalitat de conéixer de primera mà el model de Parc Empresarial de Torrellano.

Aquesta delegació va ser rebuda a Alcaldia per l’alcalde d’Elx, Carlos González, per la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, i pel gerent de Pimesa, Antonio Martínez.

La delegació georgiana estava encapçalada pel ministre de Diàspores del Ministeri d’Afers exteriors de Geòrgia: Vladimer Konstantinidi, que va estar acompanyat pel parlamentari Beka Odisharia; pel cap del departament de les relacions d’Immigració del Ministeri d’Afers exteriors: Mukhran Gulagashvili, pel cònsol general de Geòrgia a Barcelona: Alexandre Chkuaseli i per la presidenta de l’Associació de la República de Geòrgia i Immigrants, Manana Gogoladze Kobidzem, entre altres personalitats.

Durant la trobada, l’alcalde va estar conversant amb el ministre georgià sobre els atractius turístics d’Elx i sobre la importància del calçat per a l’economia de la ciutat. Posteriorment la delegació georgiana es va desplaçar fins al Parc Empresarial, on Antonio Martínez i els tècnics de Pimesa van explicar als georgians les claus de l’èxit d’aquest enclavament, un dels parcs empresarials més importants del mediterrani.