Bicielx donarà servei les 24 hores del dia a partir de l’1 de desembre

Bicielx donarà servei les 24 hores del dia a partir de l’1 de desembre

El cost de l’abonament anual de Bicielx és de 36 euros a l’any i l’alta pot realitzar-se a través de la web del servei https://bicielx.es


La regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, ha informat hui que “el servei de lloguer públic de bicicletes, Bicielx, estarà operatiu durant les 24 hores del dia per a donar resposta a les demandes de diferents col·lectius que demanaven comptar amb aquest transport alternatiu durant la nit”.

Díez ha indicat que “fins ara, Bicielx estava disponible des de les 5.30 fins a les 00.00 hores i, a partir de l’1 de desembre, podrà ser utilitzat en qualsevol moment del dia, encara que cal tindre en compte que durant la nit no hi haurà assistència tècnica”.

“Amb aquesta mesura pretenem fomentar l’ús de la bicicleta a la ciutat, de manera que es convertisca en una opció viable per als veïns i les veïnes d’Elx i aconseguim així un canvi en la manera de transport de la ciutadania i la consegüent millora de la qualitat de l’aire per a tots”, ha ressaltat.

Al mateix temps, la regidora de Mobilitat ha ressaltat que “aquesta mesura va acompanyada d’altres actuacions de foment de la mobilitat ciclista, com l’ampliació del servei de Bicielx en 10 estacions més o la construcció dels nous carrils bici de Pere Joan Perpinyà i de l’avinguda d’Alacant”.

Esther Díez ha recordat que el cost de l’abonament anual de Bicielx és de 36 euros a l’any i l’alta pot realitzar-se a través de la web del servei: https://bicielx.es