El V Duatló Cros CTB “Ciudad de Elche” comptarà amb uns 400 corredors i se celebrarà el pròxim dia 21

El V Duatló Cros CTB “Ciudad de Elche” comptarà amb uns 400 corredors i se celebrarà el pròxim dia 21

L’edil d’esports, Vicente Alberola, i el president del Club Triatló Elx, Manuel Baeza, presenten la prova, que torna després de la pandèmia i que tindrà eixida al passeig de l’Estació a les deu del matí


Torna el Duatló Cros CTB “Ciudad de Elche” després que l’any passat no es pogués realitzar per la situació sanitària.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, i el president del Club Triatló Elx, Manuel Baeza, han presentat, aquest matí, la cinquena edició de la prova, en la qual s’espera que assistisquen, aproximadament, uns 400 esportistes.

La prova, organitzada pel Club Triatló Baeza, en la qual col·laboren l’Ajuntament d’Elx i la Federació Valenciana de Triatló, tindrà lloc el pròxim dia 21 de novembre amb eixida al passeig de l’Estació i els circuits mantindran el mateix recorregut de les edicions anteriors.

Alberola ha agraït “la implicació en la carrera” als patrocinadors que en aquest cas són el mateix Ajuntament d’Elx i l’empresa SeriGrafic.

L’eixida està programada per a les 10.00 hores i el lliurament de trofeus serà a les 13.00 hores. A més, hi haurà medalla per a tots els participants i la prova comptarà, igual que en anys anteriors, amb la modalitat individual i amb la de relleus.

En el cas de la prova de relleus, Manuel Baeza ha mostrat la seua satisfacció, ja que “en comparació amb l’edició de 2019, s’han inscrit unes 30 o 40 parelles més” i ha explicat que els corredors hauran de portar màscara a l’eixida i després podran deixar-la en unes caixes habilitades. En acabar, l’organització els donarà una nova per a l’eixida del recorregut.

A més, ha lamentat que, enguany, “a causa de la pandèmia no hi haurà l’avituallament després de la meta com es feia en edicions anteriors; enguany se’ls donarà en una bossa i no podran estar parats allí”, i ha animat “tant els ciutadans d’Elx com la gent de fora a participar en un esport tan atractiu com aquest”.

La inscripció es pot realitzar en la pàgina web de la Federació Valenciana de Triatló i el preu és de 23 euros si es participa individualment i de 30 euros si la participació és per parelles.