Elx acollirà dissabte l’estrena d’un documental fet per atletes per a donar visibilitat al running

Elx acollirà dissabte l’estrena d’un documental fet per atletes per a donar visibilitat al running

L’edil d’Esports, Vicente Alberola, el corredor i membre de Pigeon Runner, Juan Carlos Esteso, i la presidenta de la Fundació de l’Esport Il·licità, Raquel Rosique, presenten la projecció No hay… Corriendo de Madrid a Barcelona a relevos non stop que tindrà lloc al Centre de Congressos dins de la jornada “Redefiniendo el running”


Elx acollirà el pròxim dissabte l’estrena del documental fet per atletes No hay… Corriendo de Madrid a Barcelona a relevos non stop per a donar visibilitat al running. La projecció tindrà lloc al Centre de Congressos el dissabte a les 19.30 hores, en el marc de l’esdeveniment “Redefiniendo el running”.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, el corredor i membre de Pigeon Runner, Juan Carlos Esteso, i la presidenta de la Fundació de l’Esport Il·licità, Raquel Rosique, han presentat aquest matí tant l’esdeveniment com el documental que explica com els esportistes de Pigeon Runner Nicole Millar, Raúl Fernández, Raúl Goméz, Marcel Batlle i Juanma Campos, assistits per David Millar, van recórrer per relleus els 682 quilòmetres que separen Madrid i Barcelona en 48 hores i el que el mateix Alberola ha lloat i ha qualificat com “una xicoteta bogeria”.

Esteso ha comentat que des del primer moment es va pensar en Elx com a ciutat per a emetre el documental ja que, segons el corredor, “és una ciutat súper corredora i esportista”.

Abans del començament de la projecció, els esportistes explicaran les seues vivències i les seues experiències durant la carrera per a després dur a terme una xarrada col·loqui amb els assistents.

Per part seua, Raquel Rosique, ha incidit en la importància de donar visibilitat, en aquest cas, a l’atletisme i ha mostrat el seu desig de continuar ajudant a donar conéixer tota l’activitat esportiva de la ciutat.

Esteso ha recordat a més que “córrer pot unir ciutats” i ha afegit que encara queden places disponibles per a assistir.