Gran acolliment d’‘Espíritu Sagrado’ de Chema García en la seua preestrena al Gran Teatre

Gran acolliment d’‘Espíritu Sagrado’ de Chema García en la seua preestrena al Gran Teatre

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i els regidors Marga Antón, Esther Díez i Felip Sànchez van assistir anit al Gran Teatre a la preestrena d’Espíritu Sagrado del director il·licità Chema García Ibarra. Un llargmetratge que no deixa de collir èxits en certàmens tant nacionals com internacionals, com és el cas de l’esment especial del jurat al Festival de Locarno.

Al seu primer llargmetratge, Chema García planteja una història d’ovnis carregada de situacions còmiques que se succeeixen enfront d’altres inquietants. Una història que es desenvolupa al barri il·licità de Carrús i que està interpretada per actors i per actrius d’Elx no professionals.

Espíritu Sagrado compta la història de José Manuel i de la resta de membres de l’associació ufològica Ovni-Levante, que intercanvien informació sobre missatges extraterrestres i abduccions. Julio, el seu líder, mor inesperadament i deixa José Manuel (Nacho Fernández) com l’únic coneixedor del secret còsmic que pot alterar l’esdevenir humà. Mentrestant, a Espanya es busca una xiqueta que va desaparéixer fa setmanes…

El mateix Chema García, així com els actors i les actrius de la pel·lícula van assistir a la preestrena de la pel·lícula i van rebre l’aplaudiment unànime del públic.