Hija de la luna, l’homenatge a Mecano, arriba aquest dissabte al Gran Teatre

Hija de la luna, l’homenatge a Mecano, arriba aquest dissabte al Gran Teatre

L’obra fa un recorregut per les cançons del grup musical i està protagonitzada per Robin Torres


Aquest cap de setmana el Gran Teatre s’inunda amb la icònica música de les cançons de Mecano a través de l’espectacle Hija de la luna, un homenatge realitzat per l’actriu i cantant Robin Torres.

L’Escorxador, per la seua part, acull l’homenatge a David Bowie a càrrec del grup Mookie Stardust. A l’espai públic de difusió i de creació també es realitza el dissabte i el diumenge el taller Pincelada compartida, dirigit als més xicotets de la casa. Finalment, continua l’exposició Heroínas (in)visibles auscultando el futuro, que finalitza el pròxim 5 de desembre.

El drama Charlatán s’exhibeix des del dimecres 17 fins al diumenge 21 de novembre als Cinemes Odeon. La pel·lícula narra la història de Jan Mikolášek, considerat un dels majors guaridors dels anys 30 i 40 que va haver de demostrar la validesa del seu mètode als tribunals després de ser acusat de remeier. Als mateixos cinemes, el dissabte 20 i el diumenge 21 es projectarà la pel·lícula Peter Rabbit 2: a la fuga.

L’Escorxador homenatja David Bowie de la mà del grup Mookie Stardust

La Llotja alberga el divendres a la vesprada Diálogos entre creadores. El dissabte la màgia s’apoderarà d’aquesta sala amb el xou Abrapalabra de Josemari Alcázar.

Mentre que a la biblioteca Pere Ibarra, hi haurà un contacontes per als més xicotets el dijous 18 de novembre a càrrec de l’associació Con mi papá y con mi mamá.

Finalment, l’exposició situada a Les Clarisses, titulada Entre luces y sombras, continua vigent fins al 31 de gener.

Gran Teatre
 • Dissabte 20 de novembre.

Musical: Hija de la luna, homenatge a Mecano. Entrades: a la taquilla del Gran Teatre i Instanticket.

Horari: 21.30 hores.

Informació: Descanso Dominical. Et sona? És el disc més important de la història de la mítica banda del pop espanyol. Aquest homenatge et trasllada per una nit a un dels seus multitudinaris concerts, com si estigueres al costat de les milers de veus que corejaven les lletres del grup durant aquells anys. Això és el que ofereix Hija de la luna, la gira protagonitzada per l’actriu i cantant Robin Torres en un etern homenatge a Mecano.

Cinemes Odeon
 • Del dimecres 17 al diumenge 21 de novembre.

Cinema: Charlatán per Agnieszka Holland (República Txeca).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Passes: 18.00 i 20.30 hores.

Informació: des de molt jove, a Jan Mikolášek el van fascinar les plantes i les seues propietats medicinals. Prompte es va convertir en un dels majors guaridors del seu temps. En els anys trenta i quaranta, durant l’època d’entreguerres, va dedicar la seua vida a tractar sense distinció rics i pobres, els nazis durant l’ocupació i els comunistes després de la guerra. La seua popularitat va acabar per irritar les autoritats polítiques que el van sotmetre a judici.

 • Del dissabte 20 al diumenge 21 de novembre.

Cinema: Peter Rabbit 2: a la fuga dirigida per Will Gluck (els EUA).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Passes: 18.00 hores.

Informació: El jardí va ser només el principi! Peter i els seus adorables amics tornen amb més aventures en Peter Rabbit 2: a la fuga. Bea, Thomas i els conills han fet les paus com una família, però malgrat els seus millors esforços, Peter no sembla sacsejar-se la seua entremaliada reputació i s’aventura més enllà del jardí.

La Llotja
 • Divendres 19 de novembre.

Cicle Mestissatges: Diàlegs entre creadors.

Entrades: limitades a l’aforament.

Horari: 19.30 hores.

Informació: participen Francisco Contreras, Niño de Elche i Daniel García Andújar. Modera Antonio Zardoya i coordina Miquel González Ivars.

 • Dissabte 20 de novembre.

Cicle Mestissatges: Abrapalabra.

Entrades: limitades a l’aforament.

Horari: 18.00 hores.

Informació: et presentem un espectacle amb històries, contes i molta màgia. Si a més li sumem diversió i participació del públic, el resultat es diu Abrapalabra. Un xou per a xiquets i xiquetes de 4 a 100 anys de la mà de Josemari Alcázar: mag, viatger i calb.

L’Escorxador
 • Fins al 5 de desembre.

Exposició: Heroínas (in)visibles auscultando el futuro per Carmina Miralles.

Entrades: lliure.

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenges d’11.00 a 14.00 hores.

Informació: aquesta és una interpretació personal, com a pediatra, com a dona i com a cooperant, del dia a dia viscut en els seus viatges juntament amb Toubabs Team.

 • Dissabtes 20 i 27 de novembre.

Formació: Te cuento (narración de cuentos) per Marisela Romero.

Inscripció: a través de l’email ludomovilmeujoc@gmail.com.

Horari: de 10.00 hores a 14.00 hores.

Informació: cada sessió combina activitats teòriques i pràctiques, individuals i en grup. En una sessió, a convindre, les persones participants conten el conte seleccionat i treballat durant el taller.

 • Dissabte 20 de novembre.

Musical: Homenatge a David Bowie per Mookie Stardust.

Entrades: en Instanticket, a la taquilla del Gran Teatre i mitja hora abans de l’espectacle a la taquilla de L’Escorxador.

Horari: 21.30 hores.

Informació: homenatge a l’artista més influent i únic de la història de la música; al seu repertori clàssic i també al menys conegut. Un concert fet des de l’afecte més gran, pensat per a fanàtics del Duc Blanc i per a qui vulga acostar-se a un dels llegats musicals més importants de la història de la música contemporània.

 • Dissabte 20 i diumenge 21 de novembre.

Taller: Pincelada compartida por Con mi papá, con mi mamá.

Entrades: reservar plaça a través del correu arteparaelche@gmail.com.

Horari: d’11.00 a 13.00 hores.

Informació: dos pinzells dansen pintant alhora un mateix color amb diferents tonalitats. La textura, el ritme i el gest estan convidats a la representació.

Claustre Biblioteca Pere Ibarra
 • Fins al dimecres 20 de novembre.

Exposició: Una mujer entre los venerables.

Horari: De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 21.00 hores. Els dissabtes de 09.00 a 13.00 hores. Els diumenges romandrà tancada.

Informació: Per a commemorar el Dia de les Escriptores, presentem una xicoteta exposició sobre la figura de Sor Maria Jesús d’Agreda (1602-1665). El seu llibre Mystica ciudad de Dios és l’única obra escrita per una dona que es conserva dels segles XV al XVII al Fons Antic de les biblioteques il·licitanes.

Biblioteca Pere Ibarra
 • Dijous 18 de novembre.

Contacontes: Mi gatito llora mucho y no sé por qué por Con mi mamá y con mi papá i la il·lustradora del conte Ángela Gallego

Horari: de 18.00 a 19.30 hores.

Inscripció: a la biblioteca o telefonant al 966 65 81 25.

Informació: Presentació del llibre Mi gatito llora mucho y no sé por qué, a través d’un contacontes interactiu amb taller. A més de la presència de la il·lustradora del llibre Ángela Gallego.

Centre Cultural Les Clarisses
 • Fins al 16 de gener.

Exposició: Entre luces y sombras per Juan Ferrete

Horari:

Informació: la mostra està formada per 50 fotografies en què s’empren les tècniques utilitzades en el s. XIX. En les sèries botàniques, mostra la delicadesa de l’entorn natural sota una nova llum i atorga l’espectador una percepció sensitiva allunyada de l’abstracció, però, al seu torn, complexa i pròxima a la bellesa natural de l’harmonia de les formes de la naturalesa.

Diverses biblioteques
 • Des del dijous 8 de novembre fins al 31 de gener.

Racó de lectura: Homenatge al cinema

Informació: celebració dels 125 anys de la projecció cinematogràfica pública a Espanya. A les biblioteques: Pere Ibarra, Aureli Ibarra, Alberto Miralles, José Fuentes (Torrellano), Pedro Salinas (l’Altet) i Rafael Navarro (la Marina).