La 10a pujada al Racó de la Morera preveu la participació de més de 900 esportistes

La 10a pujada al Racó de la Morera preveu la participació de més de 900 esportistes

Els regidors de l’equip de govern, Vicente Alberola i Felip Sánchez, juntament amb el gerent d’Involucra Asfaltos y Construcciones, Francisco Irles, i amb el president del club esportiu Kilómetro a Kilómetro Elche, Jose Vicente Albadalejo, presenten la nova edició de la carrera que tindrà lloc el pròxim 12 de desembre


La desena edició de la pujada al Racó de la Morera espera comptar amb més de 900 esportistes el pròxim 12 de desembre.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, el regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sánchez, el gerent d’Involucra Asfaltos y Construcciones, Francisco Irles, i el president del club esportiu Kilómetro a Kilómetro Elche, Jose Vicente Albadalejo, han presentat juntament amb les membres de l’Associació Valenciana de Displàsies Òssies Avados Alpe, Isabel Girona i la seua filla Celina Jacobo, la nova edició de la carrera.

La prova l’organitza el Club Esportiu Kilómetro a Kilómetro Elche i començarà i finalitzarà al pàrquing de la UMH.

Alberola ha explicat, a més, que el recorregut consisteix en un circuit extraurbà pels camins de Ferriol, amb cim al Racó de la Morera i ha agraït la presència de Girona i Jacobo perquè “l’objectiu de la carrera és donar visibilitat a aquesta associació”, ha assenyalat l’edil.

És una de les carreres més exigents, però també més boniques i discorrerà per paratges naturals molt reconeguts pels il·licitans i les il·licitanes” ha comentat Félip Sanchez, que ha afirmat, a més, que és “una de les carreres més esperades per tots”.

Alberola ha destacat que “l’objectiu de la carrera és donar visibilitat a l’Associació Valenciana de Displàsies Òssies, Avados Alpe”

Així mateix, la carrera, amb motiu del seu desé aniversari comptarà amb altres al·licients com la presència d’un discjòquei a l’eixida i a la meta, d’avituallament a la meta i de carpes per a cadascun dels clubs que superen els 15 corredors inscrits. Tot això sota el compliment de les mesures sanitàries marcades per les autoritats.

Per part seua, Albadalejo ha comentat una altra de les novetats de l’edició d’enguany i ha afegit que hi haurà fins a tres punts d’avituallament líquid i altres parades d’animació durant tot el recorregut.