La campanya de control de la magrana mollar en establiments finalitza amb 57 inspeccions

La campanya de control de la magrana mollar en establiments finalitza amb 57 inspeccions

L’operatiu de prevenció, impulsat per la Policia Local, té com a objectiu previndre la venda il·legal d’aquesta fruita i ha comptat amb la col·laboració dels comerciants


La campanya d’inspecció i de control de la magrana mollar als establiments, es va desenvolupar des del 14 d’octubre fins al 3 de novembre i va acabar amb 57 inspeccions en fruiteries i verduleries del nucli urbà d’Elx i de les pedanies.

Un total de 12 agents de la Unitat d’Establiments i Activitat (UEAC) de la Policia Local van procedir a comprovar la documentació que acreditava la procedència lícita dels productes, amb l’objectiu de previndre la sostracció i la posterior venda il·legal d’aquesta fruita tan preada del Camp d’Elx que es trobava en ple període de recol·lecció.

Durant la campanya es van realitzar huit immobilitzacions de partides de magrana mollar de procedència sospitosa, encara que més tard es va comprovar que el producte era lícit. D’altra banda, es van alçar 17 actes per ocupació indeguda en via pública de caixes de productes.

Els agents van facilitar informació als comerciants per a avisar la Policia Local en cas que els oferiren magrana mollar de dubtosa procedència.

Aquesta campanya ha permés, a més, una interacció molt estreta amb els propietaris dels establiments que ha propiciat un ambient de col·laboració molt positiu per a la realització de futures campanyes.