Neteja estrena la seua nova base auxiliar a Altabix per a ampliar i per a millorar el seu servei al barri

Neteja estrena la seua nova base auxiliar a Altabix per a ampliar i per a millorar el seu servei al barri

El regidor de l’àrea, Héctor Díez, explica que “es tracta d’unes infraestructures de més de 300 m² que persegueixen facilitar el desplegament del servei a la zona est del nucli urbà i millorar les condicions de treball de la plantilla”


 

L’Ajuntament d’Elx ha posat en marxa una nova base auxiliar del servei de neteja a Altabix. El regidor de l’àrea, Héctor Díez, acompanyat del gerent de la UTE Elx, Alberto Bleda, ha visitat aquest matí les instal·lacions, situades a l’avinguda d’Alacant, i ha explicat que “es tracta d’unes infraestructures de més de 300 m² que persegueixen facilitar el desplegament del servei a la zona est del nucli urbà i millorar les condicions de treball de la plantilla”.

Díez ha destacat que tant la maquinària mitjana com la xicoteta és 100% elèctrica i ha detallat que en aquesta base es podran repostar mitjançant càrrega ràpida tres vehicles simultàniament i fins a una dotzena mitjançant l’accés a la resta de la xarxa elèctrica.

A més, l’edil ha recordat que en aquest punt una trentena de dones i d’homes prestaran el servei d’escombratge i s’emmagatzemaran els bufadors elèctrics, així com la resta d’eines que s’utilitzen en el dia a dia.

L’immoble, situat a l’avinguda d’Alacant, compta amb una oficina, amb vestuaris i dutxes, així com amb instal·lacions sostenibles i adaptades a persones amb alguna mena de discapacitat

Així mateix, l’immoble compta amb una oficina, on es controlarà el servei, amb una zona de vestuaris i amb  una altra de dutxes perquè la plantilla tinga les millors condicions possibles.

Héctor Díez ha apuntat que les instal·lacions, a més d’estar adaptades per a persones amb alguna mena de discapacitat, són sostenibles, ja que aprofiten les tecnologies de l’eficiència energètica per a estalviar aigua i consum elèctric. A més, estan dotades d’il·luminació led i d’un depòsit aerotèrmic que permet reduir el cost elèctric de l’aigua calenta.

El regidor ha puntualitzat que dins d’aquest nou servei de neteja es compta amb el Parc Maquinària de les Vallongues, amb una base al polígon de Carrús i amb una altra al Pla, així com amb dues bases auxiliars més al nucli urbà. També hi ha dependències a les pedanies de l’Altet, de Torrellano, dels Arenals del Sol, de la Marina i al Parc Agroalimentari.