La Policia Local deté tres persones per robar en un habitatge de la partida de Puçol

La Policia Local deté tres persones per robar en un habitatge de la partida de Puçol

El testimoni va observar un vehicle sospitós aparcat a la casa del veí, de la qual van eixir tres desconeguts que el van increpar quan tractava d’impedir la seua fugida


La Policia Local deté tres persones per robar en un habitatge de la partida de Puçol. El dimarts 9 de novembre, sobre les 15.00 hores, la Sala Operativa del cos de seguretat il·licità va rebre l’avís d’un resident a l’àrea rural. Va informar que, quan va arribar al seu domicili, va observar a la porta del veí un vehicle sospitós, i que, quan va acostar-se, hi havia una dona amb un bebé. Quan va preguntar-li què feia allí, aquesta va respondre amb incoherències, i, tot seguit, van eixir tres homes desconeguts de l’immoble.

Sense abandonar el seu cotxe, el testimoni dels fets va intentar bloquejar l’eixida del camí, però com que va ser fortament increpat per aquestes persones, les va deixar marxar per a, a continuació, telefonar a la Policia Local i facilitar-li les descripcions i el número de matrícula.

Quan la patrulla va fer acte de presència al lloc, es va comprovar, juntament amb el fill del propietari de la casa, que la porta havia sigut forçada. Quan van accedir a l’interior estava tot regirat i diversos objectes preparats en caixes de cartó per a ser transportats. Entre ells, es trobaven diverses canyes de pescar, una escopeta de balins i diverses aixetes que havien sigut arrancades. El propietari va informar de la desaparició d’una pistola de balins i de diverses canyes amb els seus accessoris.

Al mateix temps, diverses dotacions policials van ser desplegades per diferents zones del municipi i, finalment, van localitzar el vehicle i els seus ocupants –dos dels tres homes i la dona–, els quals van reconéixer haver estat a l’habitatge amb la intenció d’ocupar-lo. Els agents van procedir a registrar el cotxe, en el qual van descobrir les canyes de pescar que coincidien amb la descripció donada per l’amo, que posteriorment les va reconéixer mitjançant fotografia.

Els dos homes i la dona van ser detinguts i traslladats a dependències policials. La investigació continua per a localitzar el quart presumpte autor dels fets.