La Regidoria de Comerç encén l’enllumenat nadalenc per donar suport als comerços durant el Black Friday

La Regidoria de Comerç encén l’enllumenat nadalenc per donar suport als comerços durant el Black Friday

L’Ajuntament d’Elx incrementa un 20% la partida per a la il·luminació festiva dels eixos comercials de la ciutat


La Regidoria de Comerç encendrà el divendres 26 de novembre, l’enllumenat nadalenc per a donar suport als comerços durant el Black Friday. L’Ajuntament d’Elx ha incrementat un 20% respecte a l’any passat la partida per a la il·luminació festiva dels eixos comercials de la ciutat, amb una inversió de 43.209 €.

El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha manifestat la seua satisfacció perquè les llums dels carrers comercials hagen pogut encendre’s aquest cap de setmana, “aquest era un compromís que havíem adquirit amb els comerciants, ja que la posada en marxa de l’enllumenat nadalenc el cap de setmana del Black Friday ajuda a afavorir l’activitat econòmica”.

Sànchez ha explicat que des de la seua Regidoria s’està fent un important esforç per millorar la il·luminació nadalenca com a fórmula per a atraure més clients: “Som conscients de la difícil situació que han travessat comerciants i hostalers amb la pandèmia, i per això hem fet un esforç addicional respecte a anys anteriors. Ja l’any passat es van col·locar llums en molts carrers que fins llavors no comptaven amb il·luminació i ara el que fem és millorar aquestes. Volem que les nostres zones comercials estiguen engalanades per Nadal i que això supose un suport als comerciants i als hostalers per a millorar les seues vendes”.

En aquest sentit, s’ha fet una forta aposta per il·luminar totes les àrees comercials de la ciutat. “S’ha arribat a més barris que mai i hi ha molts carrers que s’han il·luminat per primera vegada. Sabem de la importància de l’enllumenat nadalenc per al comerç local i, per això, hem realitzat aquesta planificació i hem treballat mà a mà amb les associacions de comerciants”.

S’han col·locat 162 arcs en total als carrers Alfons XII, Hospital/Troneta, Ample, Almòrida, Bisbe Tormo, Concepció Arenal, Capità Antoni Mena, Poeta Miguel Hernández, Nit de l’Albà/Diagonal, av. Novelda, Camí dels Magros, José García Ferrández, Alfredo Mira Gran, Victòria, Aurelià Ibarra, plaça de les Flors, Gregorio Marañón, Antonio Mora Fernández, Jaime Gómez Orts i Bisbe Winibal. A més d’això, s’han col·locat elements 3D a la plaça de Castella -una bola de Nadal visitable- i a l’avinguda de Novelda -plaça de l’Algeps -un arbre de Nadal-.