L’alcalde inaugura la seu de l’Associació d’Amics de Dòmino al barri del Raval

L’alcalde inaugura la seu de l’Associació d’Amics de Dòmino al barri del Raval

Carlos González, acompanyat dels regidors d’Esports, Vicente Alberola; de Drets Socials, Mariano Valera; i de Majors, Puri Vives, visita les instal·lacions on es desenvoluparà aquesta activitat


L’alcalde, Carlos González, acompanyat dels regidors d’Esports, Vicente Alberola; de Drets Socials, Mariano Valera; de Majors, Puri Vives, i de l’alcalde pedani dels Arenals del Sol, Antonio Garzón, ha inaugurat la seu de l’Associació d’Amics de Dòmino d’Elx (ADDEL) situada al barri del Raval. La trobada ha comptat amb l’assistència del president de l’associació, Manolo González, i de la vicepresidenta de la Federació Valenciana de Dòmino, Lola Barberá, així com de més de mig centenar de persones que es van acostar al local per a conéixer les noves instal·lacions, cedides per la família Oliver.

Es tracta d’un edifici espaiós i còmode que els permetrà desenvolupar aquest projecte. Manolo González ha destacat que, en l’actualitat, l’associació compta amb un centenar de socis i ha remarcat que, a més de posar en marxa una escola de dòmino, col·laboraran amb AFAE (Associació de Familiars de Persones amb Alzhèimer) per a ajudar les persones que pateixen aquesta malaltia, així com amb les associacions de dones per a fomentar la seua inclusió en aquesta activitat.

Per part seua, alcalde, que ha manifestat el seu suport a l’associació, ha reconegut “el gran enfocament social i lúdic que té aquest joc de taula”. “El dòmino, a més de ser apassionant, és oci constructiu i és una manera de passar el nostre temps lliure d’una manera intel·lectual”, ha assenyalat González, que ha expressat la seua satisfacció perquè aquest projecte comence la seua marxa a la ciutat.