Més de mig miler de persones reben a Torrellano el flamant campió del món de boxeig Kiko Martínez

Més de mig miler de persones reben a Torrellano el flamant campió del món de boxeig Kiko Martínez

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i l’edil d’Esports, Vicente Alberola, assisteixen a la rebuda del boxejador que ahir va véncer per KO Galahad a Anglaterra


Més de mig miler de persones, la major part d’aquestes veïns i veïnes de Torrellano, han rebut aquesta vesprada el flamant campió del món de pes ploma, Kiko Martínez, a la seua arribada a la pedania després de tornar d’Anglaterra on el boxejador ha engrandit la seua llegenda en el món del boxeig després de véncer amb un formidable KO el favorit Kid Galahad.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i l’edil d’Esports, Vicente Alberola, s’han sumat a aquesta festa organitzada per la família i pels amics del boxejador, que ha sigut rebut com un autèntic heroi.

“En nom de tots els il·licitans vull felicitar Kiko i dir-li que ens sentim profundament orgullosos de tots i de cadascun dels seus èxits, especialment d’aquest últim que ha posat Torrellano i Elx al mapa després de convertir-se en campió del món, una vegada més”, ha assenyalat l’alcalde, que ha afegit “et mereixes aquesta rebuda i tot l’afecte de Torrellano que et vol perquè eres un exemple per als joves. Un home treballador i disciplinat que ha aconseguit el seu somni amb esforç i durs entrenaments”.

Amb aquesta brillant victòria, el boxejador de Torrellano iguala la gesta de Javier Castillejo de proclamar-se campió mundial en dues categories, ja que cal recordar que en 2013 Kiko Martínez va ser campió en pes supergall.