Més d’un miler de xiquets i de xiquetes participen en el Cros Escolar disputat a l’Alcúdia

Més d’un miler de xiquets i de xiquetes participen en el Cros Escolar disputat a l’Alcúdia

L’edil d’Esports, Vicente Alberola, la regidora d’Educació, María José Martínez, i el regidor de Seguretat, Ramón Abad, assisteixen a la celebració d’aquesta prova que dona el tret d’eixida als Jocs Escolars Esportius


El passat cap de setmana es va disputar el Cros Escolar amb el qual cada any es dona el tret d’eixida als Jocs Escolars Esportius. L’edil d’Esports, Vicente Alberola, la regidora d’Educació, María José Martínez, i el regidor de Seguretat, Ramón Abad, van assistir a la celebració d’aquesta prova que, un any més i després del parèntesi de la pandèmia, es va desenvolupar en un marc incomparable com el parc arqueològic de l’Alcúdia.

Més d’un miler d’escolars, d’entre 6 i 17 anys, de pràcticament la totalitat dels col·legis d’Elx van participar en les 16 carreres programades en una jornada que, a més d’afavorir la pràctica de l’esport, va servir perquè els xiquets i les xiquetes tingueren l’oportunitat de conéixer un dels paratges naturals més emblemàtics, el lloc en el qual va tindre lloc la troballa de la Dama d’Elx.

El lliurament de trofeus va ser a càrrec dels tres regidors, del director del parc arqueològic l’Alcúdia, Alejandro Ramos, i de Pepe Lucena, patró de la Fundació de l’Esport Il·licita.