Detinguts dos homes per agredir diversos policies locals en un control a l’Algoda

Detinguts dos homes per agredir diversos policies locals en un control a l’Algoda

El conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, i el copilot va agarrar fortament del braç un dels efectius amb la presumpta intenció de colpejar-lo contra la carrosseria del vehicle


La Policia Local d’Elx va detindre, el dissabte 11 de desembre, sobre les 00.35 hores, dos homes per agredir a diversos agents a l’Algoda. Els fets es van produir quan diverses patrulles es trobaven en la pedania efectuant un control rutinari, i van donar l’alt a un vehicle que, van observar, zigzaguejava. Després de comprovar-ho, els policies es van adonar de la forta olor d’alcohol que desprenia l’interior d’aquest, per la qual cosa van indicar el conductor que detinguera l’automòbil.

En un primer moment, els agents es van disposar a comprovar els objectes que portava el copilot, per la qual cosa li van comunicar que baixara del vehicle, aquest va baixar de manera agressiva per a, tot seguit, agarrar fortament un dels policies pel braç amb la intenció de, presumptament, colpejar-lo contra la carrosseria, moment en el qual va començar un forcejament. El copilot va ser finalment reduït.

En aquell moment, la resta d’ocupants del vehicle van començar a alterar-se; fins i tot el conductor va intentar en diverses ocasions descendir colpejant el genoll d’un altre agent que evitava que obrira la porta.

Va aconseguir eixir per la del copilot i es va abalançar sobre l’agent agarrant-lo de les cames, per la qual cosa degué intervindre una altra patrulla per a, així mateix, reduir-lo.

Els dos homes, de 24 i 51 anys, van ser detinguts i traslladats al centre de salut. Posteriorment, van ser portats a dependències policials. El conductor, després de negar-se en reiterades ocasions, va procedir a la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar resultat positiu. De la mateixa manera, els agents van ser assistits a l’hospital.