L’alcalde d’Elx, Carlos González, demana extremar la prudència davant el coronavirus en el seu missatge de Nadal

L’alcalde d’Elx, Carlos González, demana extremar la prudència davant el coronavirus en el seu missatge de Nadal

“2022 serà un any crucial per a Elx, carregat de projectes dirigits a la recuperació econòmica i social vigorosa i justa. L’objectiu prioritari ha de ser el creixement econòmic i l’ocupació” subratlla l’alcalde


Missatge de Nadal 2021

Estem en Nadal. Són dates entranyables. De retrobaments, de família, d’amistat. Dies per a somriure, per a compartir. També per a trobar a faltar. Dies de tradició, d’il·lusió, de moments per a conviure.

Si bé, els afrontem en un entorn complex. Perquè tots som conscients de les dificultats a les quals ens hem enfrontat i les que vivim en el present.

La pandèmia es contrau i s’expandeix cíclicament i ara, passem per una fase de creixement dels contagis que ens exigeix ser molt rigorosos i estrictes i complir amb les mesures de prevenció i amb les restriccions, les quals tots coneixem bé.

Per fortuna, la vacunació ha mitigat els efectes de la sisena ona, encara que sabem que no podem baixar la guàrdia davant el Coronavirus. Al contrari. Això ens situa davant un Nadal de nou condicionat per la pandèmia, en el qual les paraules més importants han de ser: responsabilitat i precaució.

Per això vull demanar-vos encaridament que us cuideu i que tots extremem la prudència.

Però també vull demanar-vos, des d’aquesta històrica sala de la Calaforra, esperança, fortalesa i confiança, perquè 2022 serà un any crucial per a Elx.

El nou any ve carregat de projectes i d’iniciatives d’extraordinària rellevància, dirigits a impulsar una recuperació econòmica i social vigorosa i justa alhora.

Projectes que ens faran avançar, que modernitzaran la fisonomia dels barris i de les pedanies; que milloraran els centres educatius, la seguretat, la neteja i, per descomptat, la sanitat; que són serveis públics bàsics per a la convivència a la ciutat.

Un any en què el nostre objectiu prioritari ha de ser el creixement econòmic i de l’ocupació, així com superar els nivells d’ocupació previs a la pandèmia, amb una ocupació estable i de qualitat; especialment per als més joves. I un any en què hem d’aprofitar els Fons Europeus amb la finalitat de preparar-nos per als desafiaments del futur;

Per a continuar avançant en la construcció de la ciutat verda, cohesionada i dinàmica que totes i tots volem.

Però el més important hui és traslladar-vos una càlida i afectuosa felicitació.

Us desitge que passeu unes festes entranyables.

I que 2022 siga per a Elx, per a vosaltres i per a les vostres famílies, un any de pau, de solidaritat i de progrés.

Un any feliç, pròsper i amb salut per a tots. Bon Nadal i bon any. Bones festes.


Mensaje de Navidad 2021

Estamos en Navidad. Son fechas entrañables. De reencuentros, de familia, de amistad. Días para sonreír, para compartir. También para echar de menos. Días de tradición, de ilusión, de momentos para convivir.
Si bien, los afrontamos en un entorno complejo. Porque todos somos conscientes de las dificultades a las que nos hemos enfrentado y las que vivimos en el presente.

La pandemia se contrae y expande cíclicamente y ahora, pasamos por una fase de crecimiento de los contagios que nos exige ser muy rigurosos y estrictos y cumplir con las medidas de prevención y con las restricciones, que todos conocemos bien.

Por fortuna, la vacunación ha mitigado los efectos de la sexta ola, aunque sabemos que no podemos bajar la guardia frente al Coronavirus. Al contrario. Ello nos sitúa ante una Navidad de nuevo condicionada por la pandemia, en la que las palabras más importantes deben ser: responsabilidad y precaución.

Por eso quiero pediros encarecidamente que os cuidéis y que todos extrememos la prudencia.
Pero también quiero pediros, desde esta histórica sala de la Calahorra, esperanza, fortaleza y confianza, porque 2022 va a ser un año crucial para Elche.

El nuevo año viene cargado de proyectos e iniciativas de extraordinaria relevancia, dirigidos a impulsar una recuperación económica y social vigorosa y justa a la vez.

Proyectos que nos harán avanzar, que modernizarán la fisonomía de los barrios y las pedanías; que van a mejorar los centros educativos, la seguridad, la limpieza y desde luego la sanidad; que son servicios públicos básicos para la convivencia en la ciudad.

Un año en el que nuestro objetivo prioritario tiene que ser el crecimiento económico y del empleo, superar los niveles de ocupación previos a la pandemia, con empleo estable y de calidad; especialmente para los más jóvenes. Y un año en el que tenemos que aprovechar los Fondos Europeos con el fin de prepararnos para los desafíos del futuro.

Para seguir avanzando en la construcción de la ciudad verde, cohesionada y dinámica que todos queremos.
Pero lo más importante hoy es trasladaros una cálida y afectuosa felicitación.

Desear que paséis unas fiestas entrañables.

Y que 2022 sea para Elche, para vosotros y vuestras familias, un año de paz, solidaridad y progreso.
Un año feliz, próspero y con salud para todos. Feliz navidad, feliz año nuevo. Bones festes.