Mobilitat Sostenible i la UMHE posen en marxa en la Universitat l’estació número 51 de Bicielx

Mobilitat Sostenible i la UMHE posen en marxa en la Universitat l’estació número 51 de Bicielx

L’edil de l’àrea, Esther Díez, i el vicerector d’Infraestructures, Pedro Vicente, destaquen que és el quart punt d’estacionament que s’instal·la dins del recinte per a fomentar la mobilitat amb bicicleta dels estudiants


La regidora de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, al costat del Vicerector d’Infraestructures de la UMHE, Pedro Vicente, ha presentat aquest matí l’estació número 51 de Bicielx, a l’altura de l’edifici Torrevaillo de la Universitat Miguel Hernández.

Díez ha agraït a la universitat “per haver apostat per la mobilitat ciclista, per anar ampliant les estacions de Bicielx” i ha destacat que el finançament d’aquesta estació és a càrrec de la UMH íntegrament.

A més, la regidora ha afegit que “és una mostra del compromís que tenen amb la mobilitat sostenible” i que fomenta que els estudiants arriben a la universitat pedalant.

L’estació s’emmarca dins de la fase d’ampliació del servei de lloguer públic de bicicletes que continuarà al llarg del mes de gener i que “ens permetrà fer un salt i ampliar la cobertura del servei en els diferents barris de la ciutat”, ha assenyalat la regidora de l’àrea.

Es tracta del quart punt d’estacionament dins de la UMHE després dels situats a l’Escola Oficial d’Idiomes, a l’edifici Rectorat i al Palau dels Esports, amb la qual cosa, segons Vicente, “amb aquesta estació que està prop de la piscina fem pràcticament un quadrat perquè tots els usuaris de la universitat tinguem una estació de Bicielx prop dels nostres edificis”.