Agents de la Policia Local detenen dos homes per robar a l’interior de dos vehicles

Agents de la Policia Local detenen dos homes per robar a l’interior de dos vehicles

Els presumptes autors dels fets es van emportar un equip de música, un altaveu i una bossa després de fracturar la finestreta del cotxe a l’avinguda de Crevillent


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 15 de gener dos homes acusats de robar de l’interior de dos vehicles un equip de música, un altaveu i una bossa.

Els agents van rebre una trucada al voltant de la 01.50 en la qual un ciutadà va alertar que els presumptes implicats havien trencat la finestreta del vehicle que es trobava a l’avinguda de Crevillent.

La dotació policial, quan van veure les finestretes forçades i després d’escoltar la descripció donada pel veí, va iniciar una batuda per la zona juntament amb la Policia Nacional i van localitzar els presumptes autors que s’havien separat després d’abandonar el lloc. Un d’ells portava l’equip de música i l’altre tenia en el seu poder l’altaveu i la bossa.

Aquest últim, després de ser detingut, va amenaçar amb agredir els policies mentre adoptava una postura de lluita i indicava que estava federat. No obstant això, els agents no van tindre major problema a detindre’l.

Els implicats, de 23 i 24 anys, van ser detinguts i traslladats a dependències policials.