“Dumbo, el musical” arriba al Gran Teatre carregat de màgia per als més menuts

“Dumbo, el musical” arriba al Gran Teatre carregat de màgia per als més menuts

L’il·lusionista Joan Román presenta el seu espectacle Ilusión-Arte el dissabte 8 de gener a La Llotja

El grup de teatre Radomedia actuarà aquest dimarts, 4 de gener, amb l’obra de teatre Dumbo, el musical. Un espectacle que, mentre conta la història d’aquest xicotet elefant, parla de la importància de la inclusió i els problemes als quals s’enfronten les persones que pateixen assetjament.

La comèdia Damas de hierro es projectarà des del dimecres 5 fins al diumenge 9 de gener als Cines Odeon. La pel·lícula narra la història d’Inkeri, una dona que acaba de matar al seu marit. Quan s’adona que passarà la resta de la seua vida en la presó, es va amb les seues germanes en un embogit viatge. En aquests cinemes, però el dissabte 8 i el diumenge 9 es podrà veure la pel·lícula infantil Los Elfkins a les 17.30 hores.

A la sala cultural La Llotja actuarà el dissabte 8 Joan Vidal amb el seu xou Ilusión-Arte. Un espectacle que tindrà comèdia i màgia per a tots els públics.

A L’Escorxador està exposada Dioramas, l’obra de Carles Belda Román. Podrà visitar-se fins al 16 de gener.

En l’Orde Tercer es troba l’exposició de José María Garrés Retablo del cordero místico que estarà vigent fins al pròxim 16 de gener.

Finalment, l’exposició situada a Les Clarisses titulada Entre luces y sombras contínua fins al 31 de gener.

Gran Teatre

· Dimarts 4 de gener.

Musical: Dumbo, el musical per la Radomedia.

Entrades: Instanticket o a la taquilla del Gran Teatre.

Horari: 17.30 hores.

Informació: Musical recomanat per a tota la família i que té com a objectiu l’apoderament i el desenvolupament artístic de persones amb discapacitat.

Sinopsi: Dumbo, un xicotet elefant amb unes grans orelles, acaba d’arribar al magnífic “Circ del Temps” on el converteixen en la riota a causa de la seua diferència. Però Dumbo no s’afona i gràcies al seu amic, el ratolí Cacauet, descobrirà que el que creia ser el seu major defecte és, en realitat, un meravellós do: Dumbo pot volar usant les seues orelles com a ales. D’aquesta manera emprendrà una gran aventura a la recerca de la seua mare, que ha sigut engabiada i venuda a un altre circ per intentar defensar-lo.

Cines Odeon

· Del dimecres 5 al diumenge 9 de gener.

Cinema: Damas de hierro per Pamela Tola (Finlàndia).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Passes: 17.30 i 20.00 hores.

Sinopsi: Inkeri té 75 anys i està planejant soterrar el seu marit, al qual acaba de matar d’un colp de paella, al jardí de la seua casa. Quan s’adona que passarà la resta de la seua vida en la presó, es llança a un embogit últim viatge amb les seues germanes Sylvi i Raili.

· Del dissabte 8 al diumenge 9 de gener.

Cinema: Los Elfkins per Ute von Münchow-Pohl (Alemanya).

Entrades: en taquilla i Instanticket.

Passes: 17.30 hores.

Sinopsi: Durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagant-se del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans “ingrats i dolents”. Però un dia, Helvi, Kipp i Butz decideixen pujar a la superfície de la terra. Després de moltes aventures, Helvi es fa amiga de Theo, un xef de pastisseria una mica reganyós que li recordarà a ella i a tots els altres Elfkins el seu vertader propòsit en la vida: ajudar als altres!.

La Lllotja

· Dissabte 8 de gener.

Xou: Ilusión-Arte per Joan Vidal.

Entrades: en Giglon.com, en la taquilla del Gran Teatre o mitja hora abans de l’espectacle en la taquilla de La Llotja.

Passe: 19.00 hores.

Sinopsi: Aparicions, desaparicions, viatges impossibles, prediccions, levitacions… són només algunes de les il·lusions que podràs viure. Durant l’espectacle podràs endinsar-te en el meu món i conéixer alguns dels meus secrets.

L’Escorxador

· Fins al diumenge 16 de gener.

Exposició: Dioramas per Carles Belda Román.

Entrada: Lliure.

Horari: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores. Dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Diumenges d’11.00 a 14.00 hores.

Informació: Exposició de quadres del pintor Carles Belda Román.

Sinopsi: Elements del paisatge, juntament amb objectes més o menys quotidians, són les coses que podem trobar en aquests bodegons. Tots aquests elements acaben tramant un univers personal. En aquesta exposició es mostra aquest procés. Dibuixos, estudis de color, pintura. Proves, maquetes i fins i tot els mateixos objectes que ha utilitzat com a models.

Centre Cultural Les Clarisses

· Fins al 16 de gener.

Exposició: Entre luces y sombras per Juan Ferrete.

Horari: De dimarts a dissabte: De 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Diumenges i Festius: De 10.00 a 14.00 hores.

Informació: La mostra està formada per 50 fotografies en què s’empren les tècniques utilitzades en el s. XIX. En les sèries botàniques, mostra la delicadesa de l’entorn natural sota una nova llum, que atorga l’espectador una percepció sensitiva allunyada de l’abstracció, però, al seu torn, complexa i pròxima a la bellesa natural de l’harmonia de les formes de la naturalesa.

Orde Tercer

· Fins al 16 de gener.

Exposició: Retablo del cordero místico per José María Garrés.

Horari: De dilluns a dissabte de 10.00. a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

Informació: José María Garrés és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Múrcia. És un artista multidisciplinari.

Sinopsi: En aquesta exposició es mesclen diferents formats i tècniques de les seues obres.

Diverses Biblioteques

· Fins al 31 de gener.

Racó de lectura: Homenatge al cinema.

Horari: De dilluns a divendres de 10.00h. a 13.30h. / 17.00h. a 20.00h.

Informació: Celebració dels 125 anys de la projecció cinematogràfica pública a Espanya. A les biblioteques: Pere Ibarra, Aureli Ibarra, Alberto Miralles, José Fuentes (Torrellano), Pedro Salinas (l’Altet) i Rafael Navarro (la Marina).

· Des del dilluns 27 fins al divendres 7 de gener.

Ajudant de biblioteca per un dia.

Informació: biblioteca José Fuentes (Torrellano), biblioteca Pedro Salinas (l’Altet), biblioteca Rafael Navarro (la Marina), biblioteca Mestre Pep Sempere, biblioteca Gloria Fuertes, biblioteca Pere Ibarra.

Sinopsi: Durant el dia que tries seràs un bibliotecari més: atendràs les preguntes dels usuaris, col·locaràs els llibres en les seues prestatgeries, realitzaràs els préstecs i les devolucions, ajudaràs els lectors a consultar els catàlegs… (edat recomanada de 8 a 13 anys).