El carter dels Reis Mags arriba a la Glorieta per a arreplegar les cartes dels xiquets i de les xiquetes

El carter dels Reis Mags arriba a la Glorieta per a arreplegar les cartes dels xiquets i de les xiquetes

La iniciativa, que compta amb concerts i amb animació de carrer pels diferents barris, s’emmarca dins de les activitats de dinamització comercial “Elx és Nadal” organitzades per la Regidoria de Comerç en tota la ciutat


La casa del carter reial ha arribat a la Glorieta per a atendre a tots els xiquets i xiquetes que desitgen entregar les seues cartes per a demanar els regals als Reis Mags, tal com ha anunciat el regidor de Comerç, Felip Sánchez.

L’edil de l’àrea ha explicat que aquesta iniciativa s’emmarca en les activitats de dinamització comercial “Elx és Nadal”, organitzades per la Regidoria de Comerç en tota la ciutat. La campanya ha comptat, a més, amb concerts i amb animació de carrer per diferents barris.

“Volem dinamitzar les zones comercials i animar tota la ciutadania a acudir al comerç de proximitat, a eixir a comprar els seus regals, les seues compres als establiments locals i a gaudir de la màgia d’aquestes festes amb els xiquets i les xiquetes”, ha assegurat Sánchez.

 

cartero real reyes magos elche

La casa del carter reial està en funcionament des d’ahir, dia 2, i fins al dia 5. El 4 de gener estarà al matí i a la vesprada, de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores, mentre que el dimecres 5 només estarà en horari matinal, de 10.00 a 13.00 hores. Tot això, amb el compliment de les mesures sanitàries.

D’altra banda, l’edil ha explicat que la casa compta també amb activitats complementàries cada dia d’obertura: ahir es va poder gaudir d’una actuació del mag Kachinocheve, per a hui hi haurà contacontes a les 18.00 hores i demà a la mateixa hora es podrà gaudir d’una actuació del pallasso Edy. Per a acabar, dimecres a les 12.00 hores, hi haurà una contacontes a càrrec de Cristi Guti.