El teatre, la màgia i la música protagonitzaran les activitats impulsades per la Regidoria de Cultura per als barris i les pedanies

El teatre, la màgia i la música protagonitzaran les activitats impulsades per la Regidoria de Cultura per als barris i les pedanies

L’edil de l’àrea, Marga Antón, comenta que es duran a terme més de 40 activitats al llarg del municipi i que seran realitzades per companyies de proximitat


La regidora de Cultura, Marga Antón, ha presentat aquest matí la programació de barris i de pedanies en la qual el teatre, la màgia i la música seran les grans protagonistes.

Les activitats estan dirigides al públic infantil, familiar i adult i comptaran, a més, amb mostres de teatre en valencià, actuacions de música coral i dansa.

Es tracta de més de 40 activitats en 19 llocs del municipi, que van començar el passat 2 de gener i que s’estendran fins al mes de juny. Segons Antón, la programació “compta amb noves incorporacions que donen diversitat a la proposta i l’enriqueixen” i ha afegit que seran realitzades per companyies de proximitat.

“Hem seguit amb el nostre compromís de no cancel·lar cap activitat, si no de trobar el moment més adequat, amb la qual cosa moltes activitats que estaven programades i que es van veure perjudicades per la pandèmia les recuperem i tornen a formar part d’aquesta programació“, ha afirmat l’edil de l’àrea, que ha afegit que el programa comptarà amb activitats que en el seu moment van ser triades pels veïns de les pedanies i dels barris.

A més, Antón ha comentat que les activitats es realitzaran en centres socials i en espais a l’aire lliure sense delimitar i que “comptaran amb les mesures de seguretat apropiades per a garantir la tranquil·litat de tots els veïns”.