Els Reis d’Orient arriben a Elx per a rebre les cartes amb els regals dels xiquets i de les xiquetes del municipi

Els Reis d’Orient arriben a Elx per a rebre les cartes amb els regals dels xiquets i de les xiquetes del municipi

L’edil de Festes, Mariola Galiana, rep a Ses Majestats a l’Ajuntament i comenta que estan “molt contents d’haver arribat a la ciutat i volen que en la nit més màgica de l’any tots els xiquets i les xiquetes tinguen eixe component d’il·lusió i d’alegria tan necessari en aquests temps”


Els Reis Mags han arribat aquest matí a Elx per a rebre les cartes amb els regals dels xiquets i de les xiquetes del municipi.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha rebut a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar a l’Ajuntament i, posteriorment, ha assistit al pati d’armes del palau d’Altamira, on els xiquets i les xiquetes de la ciutat han pogut saludar i entregar les seues cartes als Reis. L’alcalde d’Elx, Carlos González, no ha pogut acudir pel seu confinament després de resultar positiu en Covid dilluns passat.

Els Reis d’Orient estan molt contents d’haver arribat a la ciutat i volen que en la nit més màgica de l’any tots els xiquets i les xiquetes tinguen eixe component d’il·lusió i d’alegria tan necessari en aquests temps”, ha comentat l’edil de l’àrea, que ha afegit que, a més de la rebuda a l’Ajuntament, “els hem regalat un present per a cadascun de part de tots els il·licitans i de les il·licitanes”.

Torna la cavalcada a les 19.00 hores

D’altra banda, aquesta vesprada torna la cavalcada dels Reis d’Orient a Elx a partir de les 19.00 hores. Galiana ha recordat que enguany s’han incorporat diverses novetats d’acord amb les últimes recomanacions sanitàries com ara el recorregut més llarg i pels carrers més amples de la ciutat “perquè les persones estiguen en espais més oberts”.

D’altra banda, una altra de les novetats és que enguany la cavalcada comptarà amb 3.000 cadires més, ja que “quanta més gent estiga asseguda, més ens assegurem de poder controlar les persones”, ha afegit l’edil.

A més, un dispositiu d’unes 300 persones organitzat per l’Ajuntament vetlarà perquè el recorregut transcórrega amb èxit i perquè la gent seguisca les recomanacions sanitàries.