Els Reis d’Orient entreguen regals a 200 xiquets i xiquetes del barri de Carrús

Els Reis d’Orient entreguen regals a 200 xiquets i xiquetes del barri de Carrús

Prop de 200 xiquets i xiquetes del barri de Carrús van rebre el seu regal de mans de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient gràcies a una iniciativa de l’associació Safami de la parròquia Sagrada Família en la qual col·labora la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx.

La regidora de Joventut, Marga Antón, va assistir a aquesta trobada amb Melcior, Gaspar i Baltasar i va elogiar la gran labor que realitzen des de Safami amb les famílies més vulnerables del barri.

‘Cap xiquet sense joguet nou’ és el nom d’aquesta iniciativa que porta realitzant-se des de fa 25 anys i que es du a terme gràcies a la col·laboració d’associacions, de comerços, de col·lectius i de persones anònimes que col·laboren amb aportacions d’elements lúdics per a arrancar un somriure als més menuts en dates tan assenyalades.

Antón ha volgut agrair la labor de tots els actors que intervenen en aquesta campanya ja consolidada –especialment els joves–, i ha tingut paraules de gratitud i d’elogi cap als voluntaris del centre juvenil de Carrús i de Safami: “Heu sigut capaços de brindar una resposta social acompanyant les famílies en els seus moments més difícils i ens heu fet veure que la vida val la pena”.