Elx rep el 2022 amb una Nit de cap d’any sense incidents greus

Elx rep el 2022 amb una Nit de cap d’any sense incidents greus

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, considera que “excepte algun cas aïllat, ha sigut una nit tranquil·la gràcies a la tremenda responsabilitat ciutadana i a un desplegament policial que era necessari”


L’entrada del nou any 2022 va transcórrer als carrers d’Elx sense incidents destacables. Així ho ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, que ha assenyalat que els agents de la policia local van alçar un total de 47 actes per consum d’alcohol en via pública.

Abad considera que “excepte algun incident aïllat, ha sigut una nit tranquil·la gràcies a la tremenda responsabilitat ciutadana i a un desplegament policial que era necessari”. El regidor ha indicat que “no ha sigut una nit especialment conflictiva ja que al centre no s’han congregat gran nombre de persones”.

Així mateix, ha fet extensiu el seu agraïment a la immensa majoria de la població que compleix amb la norma de portar posada la màscara en tot moment i ha lloat l’esforç que estan realitzant tots els establiments amb l’exigència del certificat Covid a tots els seus clients.

L’edil explica que principalment es va detindre una persona per trencament de condemna i es van registrar actes per consum d’alcohol en via pública i per conduir amb una taxa superior a la permesa

A més, Abad ha reconegut la gran faena realitzada pels agents de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia i ha recordat que “no podem baixar la guàrdia amb l’arribada de la variant òmicron a la nostra ciutat”.

Durant la nit del 31 de desembre i la matinada de l’1 de gener els agents de la Policia també van realitzar controls de trànsit en diferents emplaçaments de la ciutat on es van alçar tres actes per conduir amb una taxa superior a la permesa. També es va denunciar una persona per conducció negligent i es va detindre una altra per trencament de condemna i per atemptat en la detenció.

El regidor ha desitjat que el 2022 siga “l’any en el qual diguem adeu definitivament a la pandèmia”.